Mafia III: Rivals Review (Sony Xperia XZ): încă un joc de pseudo-acțiune, uşor de uitat şi ignorat (Video)

2.282 ori
<b>Mafia III: Rivals Review (Sony Xperia XZ): încă un joc de pseudo-acțiune, uşor de uitat şi ignorat (Video)</b>Nu se putea ca un joc nou de pe console şi PC să nu primească şi un companion pe mobil, iar în cazul lui Mafia 3 acest joc este Mafia 3 Rivals. El e gratuit in Play Store şi App Store şi l-am testat pe Sony Xperia XZ. Lansat pe 7 octombrie, titlul este..

Nu se putea ca un joc nou de pe console şi PC să nu primească şi un companion pe mobil, iar în cazul lui Mafia 3 acest joc este Mafia III: Rivals. El e gratuit in Play Store şi App Store şi l-am testat pe Sony Xperia XZ. Lansat pe 7 octombrie, titlul este cam simplu şi plin de grinding.

Aparent avem şi crâmpeie de poveste, cam dezlânat spusă, iar grafică arată bine doar când vine momentul ca personajele să îşi execute atacurile speciale. Mafia III: Rivals este un joc turn based de acţiune, care implică doar tap-uri pe simbolurile personajelor pentru a ataca. Primim foarte multe elemente, care par inutile la prima vedere, dar aparent sunt folosite pentru a face tot soiul de upgrade-uri de skill-uri sau atribute ale personajelor.

Review joc Mafia 3 Rivals, prezentat pe telefonul Sony Xperia XZ

Jucăm cu personaje din jocul Mafia 3 de pe console şi PC, deşi carisma lor se apropie de zero. Fiecare are un atribut special, cu personaje care le pot vindeca pe altele, mânuitori abili de cuţit şi ţintaşi cu mitralieră care pot trage în multipli rivali. Grafica arată OK şi culmea e că meniurile arată foarte bine, deşi pentru cât de simplu e jocul avem de 10 ori mai multe meniuri decât avem nevoie.

Inamicii vin în valuri şi ne atacă la cuţit sau pistol, din când în când etalând şi vreo abilitate specială. Plictiseala apare des în acest joc, pentru că în afară de a apăsa pe simbolurile unor golani nu ai mare lucru de făcut. Strategia e vagă şi nu există o reţetă clară de câştig aici. Avem şi lupte PVP, contra unor gameri, cel mai des pierdute, dar măcar ne conectăm rapid la lupte de gen. Un joc de nota 7 cel mult şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Sony Xperia XZ, pre'uri actualizate:

Review joc Mafia 3 Rivals, prezentat pe telefonul Sony Xperia XZ

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×