Vertigo Racing Review (TP-Link Neffos C5 Max): un filtru Instagram nu face un joc, fie el şi vag distractiv (Video)

1.429 ori
<b>Vertigo Racing Review (TP-Link Neffos C5 Max): un filtru Instagram nu face un joc, fie el şi vag distractiv (Video)</b>Intrigat de numărul mare de recenzii ale lui Vertigo Racing din store-uri, am zis să încerc şi eu acest titlu. Şi pentru că aveam un telefon TP-Link Neffos C5 Max la îndemână i-am dat bătaie. Distribuit de Chillingo şi aparent produs de o echipă de..

Intrigat de numărul mare de recenzii ale lui Vertigo Racing din store-uri, am zis să încerc şi eu acest titlu. Şi pentru că aveam un telefon TP-Link Neffos C5 Max la îndemână i-am dat bătaie. Distribuit de Chillingo şi aparent produs de o echipă de romani, jocul este un endless runner glorificat ca racer cu automobile de epocă.

E ca şi cum Lana Del Rey şi-a coborât trendul şi moda într-un joc cu maşini. De asemenea, grafica jocului da senzaţia de filtru vintage de pe Instagram. Putem doar accelera şi frâna, obţine monede şi cu cât atingem o distanţă mai mare, obţinem şi un trofeu. Avem 10 maşini la dispoziţie şi trecem prin păduri, printre gheţari şi pe un fel de Mare Zid Chinezesc.

Review joc Vertigo Racing, prezentat pe telefonul TP-Link Neffos C5 Max

Puteţi lua şi damage dacă loviţi pietre, copaci şi alte obiecte, dar din fericire upgrade-urile ne cresc viaţă şi capacitatea de a lua damage. Grafica arată binişor, pentru un endless runner de genul, iar o menţiune merge şi la faptul că putem schimba culoarea maşinii, evident contra cost. Avem şi provocări, precum realizarea a 10 sărituri, 10 secunde de drift şi altele de gen.

E şocant să ai un joc cu maşini în care nu virezi, dar şi oarecum inedit. Până şi un endless runner banal are schimbare de direcţie... Avem limita de timp şi combustibil, pentru a ne îngreuna viaţa. Culmea e că muzica de fundal nu e rea deloc, fiind în ton cu maşinile de epocă. Jocul provoacă dependență, dacă poţi totuşi trece peste simplitatea sa. Îi dăm un 8 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Review joc Vertigo Racing, prezentat pe telefonul TP-Link Neffos C5 Max

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×