Review Smartphone Show si Nokia N95 8GB

2.419 ori
<b>Review Smartphone Show si Nokia N95 8GB</b>Britanicii sunt poate cei mai fericiti in aceasta perioada avand in vedere ca tocmai a avut loc celebrul Smartphone Show, eveniment care a gazduit pe langa prezentarea viitorului platformei S60 folosita de Nokia si starul Nokia N95 8GB. Acesta a fost...

Britanicii sunt poate cei mai fericiti in aceasta perioada avand in vedere ca tocmai a avut loc celebrul Smartphone Show, eveniment care a gazduit pe langa prezentarea viitorului platformei S60 folosita de Nokia si starul Nokia N95 8GB. Acesta a fost prezentat prin intermediul unui review video pe care il puteti urmari mai jos. De asemenea clipul confirma informatia pe care v-am prezentat-o intr-un articol anterior, cu referire la intentia celor de la Nokia de a intra in industria terminalelor dotate cu interfata touchscreen.

Am observat ca N95, in varianta de 8GB se descurca excelent la capitolul jocuri, datorita platformei N-Gage incorporate, iar in ce priveste imaginile, chiar si cel mai pretentios fotograf va fi multumit de calitatea si rezolutia pozelor obtinute cu ajutorulr camerei incorporate. Detalii despre capacitatea de browsing, functiile multimedia si lista de feature-uri, in video -reviewul YouTube de mai jos:

Clipul video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×