Ridge Racer Slipstream review: mai bun decât alte jocuri de curse mainstream, o experiență arcade de calitate (Video)

1.343 ori
<b>Ridge Racer Slipstream review: mai bun decât alte jocuri de curse mainstream, o experiență arcade de calitate (Video)</b>Seria Ridge Racer datează de ani buni, astfel că mă jucam un titlu Ridge Racer și în 1995 când a apărut PlayStation 1. Acum Ridger Racer a sosit pe iOS din nou, după o versiune nu prea apreciată cu câțiva ani în urmă. Noul joc se numește...

Seria Ridge Racer datează de ani buni, astfel că mă jucam un titlu Ridge Racer și în 1995 când a apărut PlayStation 1. Acum Ridger Racer a sosit pe iOS din nou, după o versiune nu prea apreciată cu câțiva ani în urmă. Noul joc se numește Ridge Racer Slipstream și aflați tot ce trebuie să știți despre el mai jos.

RRS costă 3 dolari și a fost testat de Mobilissimo pe iPhone 5. El vine de la Namco Bandai și este jocul clasic arcade, pe care îl găsești la sălile de jocuri din Japonia. Puteți opta pentru controlul prin înclinarea terminalului sau prin intermediul unor butoane virtuale pe ecran. Am apreciat agresivitatea AI-ului în acest titlu, mașinile rivale reușind să vă împingă în ziduri de oricâte ori au ocazia.

Ridge Racer Slipstream​

Aveți la dispoziție 4 automobile în fiecare dintre cele 3 clase din joc: Amateur, Rookie și Pro, cu o clasă bonus numită Extreme. Există 10 piste disponibile în acest joc, pe care le puteți juca și invers, iar cursele se împart în 3 categorii: cursa standard, cursa contra timp și knock out. în acest din urmă mod va fi eliminat câte un concurent pe tura.

Grafica lui Ridge Racer Slipstream arata destul de bine pentru un arcade, iar ideea de nitrous este pusă bine în aplicare, în 3 trepte. Va trebui să faceți drifturi pentru a încărca bară de nitrous, că în multe alte jocuri. Drifturile sunt foarte ușor de făcut și arata excelent pe micul ecran. Am apreciat acest joc, pe care îl consider superior lui Real Racing 3 și GT Racing 2. îi acordăm o notă de 9.2 și îl descărcați de aici.

Prețul actualizat al lui iPhone 5 îl puteți afla de pe eMAG.ro.

Ridge Racer Slipstream​

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×