Aplicația de navigare Nokia Here este disponibilă acum În Google Play

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.391 ori
<b>Aplicația de navigare Nokia Here este disponibilă acum În Google Play</b>După ce a fost lansată&nbsp;inițial sub forma unei versiuni beta, iată că astăzi aplicația de navigare&nbsp;Nokia Here ajunge oficial în magazinul de aplicații Google Play, aceasta fiind disponibilă pentru download chiar aici. &nbsp; &nbsp; în...

După ce a fost lansată inițial în cadrul magazinului de aplicații Samsung Galaxy Apps, iată că astăzi aplicația de navigare Nokia Here ajunge oficial și în Google Play, aceasta fiind disponibilă în stadiul beta pentru download chiar aici.

în comparație cu alte aplicații de navigare de pe piață, ca și Google Maps, soluția celor de la Nokia ne oferă posibilitatea să descărcăm hărțile pentru o anumită țară, modalitate prin care navigarea se poate realiza și în modul offline, funcție foarte utilă pentru acele momente în care conexiunea de date nu este prezentă.

Deși la început, Nokia preciza faptul că și o versiune iOS urma a fi disponibilă până la sfârșitul acestui an, astăzi aflăm că aplicația în cauză va sosi abia la începutul anului viitor. Voi ce soluție de navigare utilizați?

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×