Nexus 5 Își face apariția din greșeală În Play Store, costă 350 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Google 1.637 ori
<b>Nexus 5 Își face apariția din greșeală În Play Store, costă 350 de dolari</b>într-o scăpare ce duce cu gândul mai degrabă la un "leak controlat", vedem astăzi telefonul Nexus 5 în Play Store cu un preț de pornire de 350 de dolari. Cu o lună în urmă se zvonea că handsetul va debuta odată cu Android 4.4 KitKat pe 15...

într-o scăpare ce duce cu gândul mai degrabă la un "leak controlat", vedem astăzi telefonul Nexus 5 în Play Store cu un preț de pornire de 350 de dolari. Cu o lună în urmă se zvonea că handsetul va debuta odată cu Android 4.4 KitKat pe 15 octombrie, dar acum o nouă dată de lansare se vehiculează: 28 octombrie, deși există și indicii și teasere cu privire la data de azi.

Odată cu scăparea de pe Play Store probabil că un angajat Google va fi tras de urechi și mai vedem și o randare cu telefonul, care pare fi o imagine de presă oficială. Rețineți că prețul de 350 de dolari se aplică pentru versiunea de 16 GB a telefonului. Interesant e că Nexus 4 a fost scos complet din Play Store, iar această întreagă serie de modificări pare a fi durat puțin, până ce Google a observat "scăparea".

Nexus 5 Își face apariția din greșeală În Play Store, costă 350 de dolari

De remarcat că teaserele postate pe web cu câteva zile în urma indicau și melodia "Everybody Dance Now", a celor de la C+C Music Factory, care a fost lansată pe 18 octombrie candva in anii ‘90 și are 4 minute și 4 secunde lungime, posibila aluzie la Android 4.4. Asta înseamnă că e posibil ca azi să fie ziua cea mare a lansării lui Nexus 5 și nu pe 28. Vom afla în următoarele ore!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×