Run Run 3D review (Evolio Quattro HD): nu așa se face un endless runner! (Video)

1.224 ori
<b>Run Run 3D review (Evolio Quattro HD): nu așa se face un endless runner! (Video)</b>Să nu credeți că la Mobilissimo.ro facem doar recenzii pozitive la super jocuri. Uneori vrem doar să vă avertizăm să vă păziți de fenomene că Flappy Bird, jocuri cash cow și alte titluri. Am criticat fără milă Dungeon Hunter și Flappy Bird...

Să nu credeți că la Mobilissimo.ro facem doar recenzii pozitive la super jocuri. Uneori vrem doar să vă avertizăm să vă păziți de fenomene că Flappy Bird, jocuri cash cow și alte titluri. Am criticat fără milă Dungeon Hunter și Flappy Bird și acum Run Run 3D primește același tratament.

​

Jocul a fost testat pe tableta Evolio Quattro HD și este un endless runner tipic, cu nimic în plus. El vrea să fie un Subway Surfers sau un Minion Rush, dar nu reușește să fie nici una dintre ele. Veți face swipe pentru a sări, pentru a aluneca sub obstacole și swipe în dreapta sau stânga pentru a schimba "banda" în care alergați. Jocul are o grafică colorată și multe personaje pe care le puteți folosi, dacă le cumpărați.

Aveți și powerupuri la dispoziție, dar și un lag inexplicabil și capcane ascunse în vreme ce alergați, precum un obstacol pus în fața unei gropi cu apă, ceva ce nu faci niciodată dacă ești developer serios de endless runner. Personajul care aleargă aduna bani, pe care îl cheltuiți pe alte personaje și powerupuri. Acest joc primește un 6.5 cu indulgență, deși merită mai degrabă un 4.

îl descărcați de aici, dacă doriți.

​Evolio Quattro HD prețuri actualizate:

Run Run 3D review

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×