Ninja Turtles: Legends Review (Samsung Galaxy J5 2016): clonă de Star Wars Galaxy of Heroes, fără prea mari complexe (Video)

801 ori
<b>Ninja Turtles: Legends Review (Samsung Galaxy J5 2016): clonă de Star Wars Galaxy of Heroes, fără prea mari complexe (Video)</b>Sunt jocuri pe lumea asta care nu sunt deloc complexate de faptul că sunt clone. Spre exemplu Ninja Turtles: Legends e o clonă de Star Wars: Galaxy of Heroes şi nu e nimic în neregulă cu asta, câtă vreme jocul e bine făcut. Hai să vedem dacă e cazul..

Sunt jocuri pe lumea asta care nu sunt deloc complexate de faptul că sunt clone. Spre exemplu Ninja Turtles: Legends e o clonă de Star Wars: Galaxy of Heroes şi nu e nimic în neregulă cu asta, câtă vreme jocul e bine făcut. Hai să vedem dacă e cazul şi între timp aflaţi că am testat acest titlu pe un telefon Samsung Galaxy J5 (2016).

Jocul are legătură cu cel mai nou film Teenage Mutant Ninja Turtles şi evident şi cu serialul de animaţie de la Nickelodeon. Vă veţi lupta cu inamici clasici precum Kraang sau Shredder, iar luptele sunt de tip turn based. Inamicii vin în câteva valuri şi acesta e genul de joc în care producătorul şi-a dat seama că e mult grinding de făcut şi multă repetitivitate, aşa că există şi opţiunea de a trece luptele pe automat.

Ninja Turtles: Legends

Puteţi şi dubla viteza lor de desfăşurare şi selecta ţinta. Fiecare personaj are un atac principal şi unul secundar, în afară de unităţile care lovesc cu elementele, spre exemplu cele care încetinesc sau otrăvesc inamicii. Există 7 capitole aici, cu 70 de nivele oferite, iar personajele se deblochează pe măsură ce adunaţi o serie de cărţi de joc.

30 de personaje sunt puse la bătaie, toate cu skill-uri variate (şi unele extra deblocabile) şi posibilitatea de level up. Avem şi boss battles şi dacă nu faceţi şi grinding, atunci va fi cam imposibil să treceţi de acele bătălii. Există şi in app purchases, iar cel mai ieftin pachet de cărţi de joc costă 9.99 dolari. Din păcate nu avem şi lupte cu gameri reali, ca în titlul Star Wars menţionat mai sus. Grafica arată binişor, mai ales animaţiile atacurilor speciale.

Fanii ţestoaselor ninja vor fi încântaţi de acest joc, mai ales că nu am mai avut un titlu complex cu aceste personaje pe mobil de ceva vreme. Îi dăm o notă de 8 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui Samsung Galaxy J5 (2016):

Review Ninja Turtles: Legends, joc prezentat pe Samsung Galaxy J5 2016

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×