OnePlus 3 şi OnePlus 3T primesc Android Oreo în fază beta, soseşte şi pe OnePlus 5 şi 5T până la final de an

2.798 ori
<b>OnePlus 3 şi OnePlus 3T primesc Android Oreo în fază beta, soseşte şi pe OnePlus 5 şi 5T până la final de an</b>La numai o zi de la debutul lui OnePlus 5T aflăm că smartphone-urile OnePlus 3 și OnePlus 3T au primit astăzi actualizarea la Android Oreo în faza beta. Se dezvăluie și faptul că celalalte două modele actuale, adică OnePlus 5

Multă lume s-a întrebat imediat după lansarea lui OnePlus 5T de ieri ce fel de OS rulează acel terminal. Să fie Oxygen OS bazat pe Nougat sau Oreo? Răspunsul e doar "Nougat" din păcate, dar azi avem şi veşti ceva mai bune. Se pare că Android Oreo a sosit în faza beta pe OnePlus 3 şi OnePlus 3T şi se pregăteşte să facă acelaşi lucru şi pe modelele OnePlus 5.

OnePlus

Cel mai nou beta build OxygenOS care a sosit pe OnePlus 3 este versiunea 27, iar cel de pe OnePlus 3T este versiunea 18. Nu aduc schimbări majore, ci mai degrabă corectează buguri din ce am înţeles. Este inclus aici un security patch pe luna octombrie, ceea ce înseamnă că ar putea să nu includă totuşi şi patchul KRACK încă. Există şi un bug nou care vine cu acest beta, care ascunde textul din interfaţă uneori de utilizator. OnePlus a promis că va rezolva problema cât de curând.

Încă nu e clar când se va termina perioada de beta, dar din ce ştim ar trebui să se termine spre finalul anului. Programul Open Beta a pornit cu Oreo luna trecută, cu build-urile 25 şi 16 pentru OnePlus 3 şi 3T, iar OnePlus a subliniat că preferă să o ia încet decât să lanseze un soft grăbit. Compania chineză promite că şi OnePlus 5 şi 5T vor avea Oreo beta până la final de an, dar versiunea stabilă va veni în 2018 totuşi.

Oreo chiar şi acoperit de Oxygen OS ar trebui să aducă pe aceste terminale mod Picture in Picture, notification dots şi categorii pentru notificări, snooze pentru aceleaşi notificări, Google Play Protect şi mici schimbări cosmetice.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×