Sky Punks Review (Leagoo Lead 1): avea potenţialul să fie noul Subway Surfers, dar în schimb e un auto runner banal (Video)

1.081 ori
<b>Sky Punks Review (Leagoo Lead 1): avea potenţialul să fie noul Subway Surfers, dar în schimb e un auto runner banal (Video)</b>Cred că se lansează săptăm&acirc;nal cel puţin 1000 de endless runnere pe Android şi cred că 99.99% dintre acestea nu sunt bune de nimic. C&acirc;teodată mai găsim şi c&acirc;te un titlu mai răsărit, cum e cazul lui Sky Punks, testat pe Leagoo...

Cred că se lansează săptămânal cel puţin 1000 de endless runnere pe Android şi cred că 99.99% dintre acestea nu sunt bune de nimic. Câteodată mai găsim şi câte un titlu mai răsărit, cum e cazul lui Sky Punks, testat pe Leagoo Lead 1, phablet accesibil din Hong Kong.

Jocul a debutat pe 9 aprilie şi dacă ne luăm după recenziile din Play Store el suferă de lag, ceea ce am simţit şi noi, deci nu este vina device-ului pe care am testat jocul. Acest Auto runner are o grafică de desen animat şi are ca personaje principale nişte copii pe hovercrafturi. Atmosfera şi abordarea acestui titlu îmi amintesc de jocul de PlayStation Jak & Daxter, combinat cu puţin Subway Surfers.

Există şi un sistem de energie aici, ca în orice freemium care se respectă, astfel ca jucati cateva curse si apoi stati pe bara. Veţi putea debloca noi personaje, cu noi vehicule şi să le upgradati pe cele actuale. Veţi găsi şi powerupuri de adunat şi ca de obicei veţi face swipe în dreapta sau stânga pentru a vira, swipe în sus pentru a sări peste un obstacol sau swipe în jos pentru a trece sub un obstacol. Grafica arată bine, putem alerga pe 3 benzi cu hovercraftul şi vom obţine stele pentru obiectivele completate.

Sky Punks

Jocul pune la bătaie şi un fel de trambuline care va arunca în faţă, sau porţi care vă cresc viteza, iar după ce atingeţi unul, două sau toate obiectivele misiunii puteţi să jucaţi la infinit, respectând astfel titulatura de endless runner, sau puteţi să intraţi în zid, de vreme ce v-aţi terminat treaba. Dacă intraţi prematur într-un obstacol veţi putea cheltui gems sau să vedeţi un clip video.

Pe lângă cursa standard cu obstacole, există şi nivele în care trebuie să vă feriţi de o gloată de rinoceri care aleargă spre voi. Jocul e destul de distractiv şi mai puţin plictisitor decât multe endless runnere. Îi dăm notă de 8.7 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul lui Leagoo Lead 1 îl puteți afla prin Compari.ro.

Sky Punks Review (Leagoo Lead 1)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×