HTC One cu un pas mai aproape de disponibilitatea În magazine, ar putea sosi peste câteva zile!

1.855 ori
<b>HTC One cu un pas mai aproape de disponibilitatea În magazine, ar putea sosi peste câteva zile!</b>După cum știți avem un HTC One în teste și îi facem o analiză detaliată chiar în aceste momente. Dacă a început să vă tenteze acest model, trebuie să aflați că e foarte posibil să ne apropiem de momentul lansării sale în magazine....

După cum știți avem un HTC One în teste și îi facem o analiză detaliată chiar în aceste momente. Dacă a început să vă tenteze acest model, trebuie să aflați că e foarte posibil să ne apropiem de momentul lansării sale în magazine. Deocamdată știm că handsetul sosește săptămâna viitoare în Marea Britanie și Germania.

în SUA în schimb el va mai întârzia până la finalul lui aprilie, iar la noi acest model ar putea sosi în oferta Orange pe 25 martie, dacă ne amintim de scurgerea de informații de aici. Prețul aflat atunci era de 599 euro la liber. Nici Vodafone România nu stă degeaba, oferind deja șansa de a testa telefonul la AFI Palace Cotroceni și Băneasa Shopping City, la reprezentantele sale/Experience Store.

Mă aștept ca și Vodafone să aducă telefonul, poate chiar săptămâna viitoare. și retailerii online au postat pagini de precomandă, atât pentru acest model, cât și pentru Samsung Galaxy S4. Aceste două terminale se duelează deja pentru titlul de telefonul anului 2013 și pe bună dreptate, deoarece au dotări de ultimă oră și milioane de fani le așteaptă frecându-și mâinile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×