Solitaire si Sudoku pe iPhone

1.436 ori
<b>Solitaire si Sudoku pe iPhone</b>Acum, ca terminalul mobil al celor de la Apple este pe piata de mai bine de o saptamana, producatorii de jocuri sunt gata sa lanseze o sumedenie de titluri special create pentru iPhone. Printre jocurile testate deja de fanaticii iPhone se numara si...

Acum, ca terminalul mobil al celor de la Apple este pe piata de mai bine de o saptamana, producatorii de jocuri sunt gata sa lanseze o sumedenie de titluri special create pentru iPhone.

Printre jocurile testate deja de fanaticii iPhone se numara si Solitaire, Minesweeper, Match Three, Collapsing Block, Sudoku si un nume destul de amenintator, iPhone Assassin. iGiki se numara printre developerii care fac eforturi in producerea continuturilor de divertisment cat mai originale pentru terminalul lansat de Apple. Probabil fanii telefonului sperau sa joace ceva mai mult decat Sink or Swim, un joc care presupune salvarea persoanelor de atacurile rechinilor.

Intre timp titlul Outer Wars a devenit destul de popular printre posesorii de iPhone-uri, acesta fiind un 3D shooter cu nave spatiale, care pare genul de productie marca LucasArts. Evident nu putem uita de EuroDarts, un joc destul de ciudat de darts, care adauga provocarii clasice o tinta umana care va avea mult de suferit. Nu toate jocurile destinate posesorilor de iPhone sunt gratuite, iar cele produse de iGiki de exemplu costa 2 dolari pentru 3 luni de folosire a pachetului GikiPack si 1 dolar pentru GikiSingles.

Desi aceste jocuri amintesc de aplicatii Flash, iPhone nu ofera inca un astfel de suport, dar odata cu implementarea capacitatilor Flash, industria jocurilor create pentru telefonul de la Apple va exploda cu siguranta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×