O studenta a primit numarul lui Paris Hilton!

2.700 ori
<b>O studenta a primit numarul lui Paris Hilton!</b>Sa fii sunat in fiecare noapte la ora 3 si sa primesti un numar "reciclat" par fi a simple ghinioane, dar cand numarul a apartinut celebrei Paris Hilton situatia devine comica. Studenta Shira Barlow a primit numarul proaspat eliberatei vedete si a trebuit...

Sa fii sunat in fiecare noapte la ora 3 si sa primesti un numar "reciclat" par fi a simple ghinioane, dar cand numarul a apartinut celebrei Paris Hilton situatia devine comica. Studenta Shira Barlow a primit numarul proaspat eliberatei vedete si a trebuit sa se confrunte cu o hartuire continua din partea celor ce obisnuiau sa o sune pe Paris.

Totul s-a intamplat din cauza politicii de reciclare a numerelor vechi de telefon dupa 6 luni, deoarece cererea este mare in SUA. Shira Barlow primea numeroase telefoane, in special in weekenduri, majoritatea fiind invitatii la petreceri sau recomandari ale cluburilor de noapte. In luna mai aceste invitatii s-au transformat in telefoane ale fanilor, care isi exprimau regretul in legatura cu perioada de detentie a mostenitoarei imperiului Hilton.

Desi studenta a fost sunata si de persoane care o urau pe Paris, sau de fosti prieteni ai acesteia, ea a declarat ca nu ar dori sa renunte la numar, deoarece nu il considera un motiv de iritare, ci o sursa de amuzament. Shira a recunoscut ca a fost tentata la un moment dar sa se dea drept Paris Hilton, pentru ca ea si prietenii sai sa aiba acces la petreceri selecte. Presa cunoaste aceasta intamplare tot prin intermediul unui telefon dat de catre un reporter al ziarului LA Times la numarul lui Paris. Evident Shira a raspuns si astfel intreaga poveste a devenit oficiala.

O astfel de coincidenta ne face sa ne intrebam ce alte celebritati din SUA mai au numerele reciclate si pe mana cui au cazut acestea.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×