Şeful secţiunii Mobile de la Samsung promite să recâştige încrederea consumatorilor

2.073 ori
<b>Şeful secţiunii Mobile de la Samsung promite să recâştige încrederea consumatorilor</b>Iată că astăzi este ziua în care oficialii sud-coreenii de la Samsung ies în fața presei și își recunosc greșeala, sau mai bine zis eșecul numit Galaxy Note 7. Chiar șeful secțiunii mobile de la Samsung, Koh Dong-jin promite să recâștige încrederea

A venit şi momentul reacţiilor oficialilor de top Samsung, după retragerea definitivă a lui Galaxy Note 7 şi oprirea producţiei îl vedem pe şeful secţiunii Samsung Mobile luând cuvântul. În vreme ce unii se aşteptau la o demisie, oficialul, pe numele său Koh Dong-jin a promis pur şi simplu rezvolvarea problemei și recâștigarea încrederii consumatorilor.

Koh Dong-Jin

Într-un material publicat de Korea Herald, Koh a fost citat afirmând că va face tot ce e posibil să găsească defectul care a dus la problemele lui Note 7. Koh a avut o atitudine apologetică la conferinţa de presă, lucru semnalat şi de postura sa din imaginea de mai sus, cu acea înclinare a corpului, în semn de scuze. Nici la ora actuală nu avem o cauză 100% clară legată de supraîncălzirea, incendiile şi exploziile lui Note 7, iar investigaţia Samsung continuă.

Teoriile abundă, de la contacte slabe, la celule ale bateriei îndoite de designul handsetului şi până la probleme apărute în procesul de producţie a bateriilor. Între timp angajaţii Samsung îşi susţin şeful şi au postat mesaje de suport pe comunitatea oficială Samsung. Domnul Koh a mulţumit fanilor şi echipei Samsung pentru fidelitatea şi susţinerea lor în timpul acestei crize, iar noi apreciem transparența Samsung pe parcursul ultimei luni şi jumătate, perioada marcată de scandalul bateriilor lui Note 7.

Într-o bună zi o să privim la aceste probleme ca o amintire doar şi o lecţie de transparență şi administrare a unei crize grave de imagine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×