Sprinkle Islands review: un puzzle pe bază de fizică a apei testat pe HTC One Mini (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.199 ori
<b>Sprinkle Islands review: un puzzle pe bază de fizică a apei testat pe HTC One Mini (Video)</b>Dacă tot am avut un HTC One Mini în teste, am decis să testăm câteva jocuri pe acest device. Printre ele se numără și Sprinkle Islands de la Mediocre. &nbsp;Jocul costă aproximativ 1 dolar și este foarte distractiv, în special pentru copii....

Dacă tot am avut un HTC One Mini în teste, am decis să testăm câteva jocuri pe acest device. Printre ele se numără și Sprinkle Islands de la Mediocre.  Jocul costă aproximativ 1 dolar și este foarte distractiv, în special pentru copii.

Titlul se bazează pe fizica apei și pe felul în care folosiți lichidul pentru a activa diferite capcane și mecanisme. Aveți la dispoziție 48 de nivele , împărțite în 4 insule și chiar și bătălii cu câte un boss. La finalul primelor 12 nivele vă veți confrunta cu o caracatiță roz, care va arunca pietre înflăcărate către un mic sat.

Sprinkle Islands review: un puzzle pe bază de fizică a apei testat pe HTC One Mini (Video)

De-a lungul acestui joc veți manevra o pompă cu apă amplasată pe o mică macara și veți direcționa jetul de apa către incendii. Veți activa butoane, lifturi și tot soiul de rampe și mecanisme pentru a trece mai departe. Din păcate puzzle-uri devin ușor repetitive pe măsură ce jucați, dar am apreciat ideea acestui joc și grafică colorată, plus abordarea copilăroasă.

îl descărcați de aici pe Android, de aici pentru iOS și aflați că noi îi dăm nota de 8 din 10.

HTC ONE MINI, PREȚURI ACTUALIZATE:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×