CEO-ul Microsoft face aluzie la versiuni Office pentru iPad și terminalele Android

1.339 ori
<b>CEO-ul Microsoft face aluzie la versiuni Office pentru iPad și terminalele Android</b>După ce Google a lansat QuickOffice gratuit pentru iOS și Android, e momentul ca Microsoft să vină cu o ofertă mai bună pentru publicul care dorește experienta Office în varianta portabilă, dar nu doar pe Windows și Windows Phone. Ei bine,...

După ce Google a lansat QuickOffice gratuit pentru iOS și Android, e momentul ca Microsoft să vină cu o ofertă mai bună pentru publicul care dorește experienta Office în varianta portabilă, dar nu doar pe Windows și Windows Phone. Ei bine, CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer a insinuat că firma pe care o conduce lucrează la o versiune de Office pentru iPad și tabletele Android.

Aluzia a venit în cadrul unei conferințe ținute de oficial pentru analiștii Wall Street și investitori. Ballmer a vorbit despre portarea produselor către platforme non Windows și o deschidere mai mare către oportunități de acest gen. Printre serviciile de care a amintit oficialul se numără și SkyDrive, Skype și OneNote, care deja sunt disponibile pe iOS și Android.

Skype a fost dat ca exemplu pozitiv pentru portarea unei aplicații de succes pe alte platforme. Analiștii din domeniu au declarat în numeroase rânduri că MS evită să porteze produse de succes ca Office pe alte platforme deoarece se pierde unul dintre selling point-urile lui Windows 8 pe tablete, spre exemplu. Va oferi Microsoft Office pe iPad și Android? Voi ce credeți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×