Un analist coreean confirmă lansarea lui Galaxy Note 3 pentru luna septembrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.022 ori
<b>Un analist coreean confirmă lansarea lui Galaxy Note 3 pentru luna septembrie</b>Samsung Galaxy Note 3 este unul dintre terminalele pe care le așteptăm cu nerăbdare în acest an, având șanse reale să fie pe podiumul device-urilor din 2013, dacă nu chiar pe primul loc. Acum avem informații legate de lansarea acestui phablet,...

Samsung Galaxy Note 3 este unul dintre terminalele pe care le așteptăm cu nerăbdare în acest an, având șanse reale să fie pe podiumul device-urilor din 2013, dacă nu chiar pe primul loc. Acum avem informații legate de lansarea acestui phablet, despre care aflăm detalii mai jos.

Un analist coreean de la Korea Investment & Securities a afirmat că în septembrie va fi lansat terminalul.IFA 2013 va fi probabil și evenimentul care va găzdui lansarea, la Berlin. Gadgetul va sosi cu un ecran Super AMOLED Full HD de 5.99 inch, conform zvonurilor și aceeași cameră de 13 megapixeli de pe Galaxy S4. Vom avea parte și de 2 sau 3 GB RAM, NFC, LTE, Android 4.2 sau poate chiar 4.3 și 16/32 GB memorie internă.

Să sperăm că Samsung se va mobiliza și va lansa terminalul cu un procesor Exynos 5 Octa, după problemele pe care le-a avut cu producția procesorului pentru o versiune a lui S4. Vestea bună pentru cei care nu își vor permite un Galaxy Note 3 e în următoarele 2 luni mă aștept ca prețul lui Galaxy Note II să scadă dramatic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×