LG ne prezinta telefonul SH150

1.488 ori
<b>LG ne prezinta telefonul SH150</b>Se pare ca LG doreste din nou sa-si atraga antipatia fanilor sai europeni si a celor din SUA, lansand un nou terminal destinat in exclusivitate pietei coreene. LG SH150 include o lista de feature-uri dintre care enumeram o aplicatie destinata vizualizarii...

Se pare ca LG doreste din nou sa-si atraga antipatia fanilor sai europeni si a celor din SUA, lansand un nou terminal destinat in exclusivitate pietei coreene.

LG SH150 include o lista de feature-uri dintre care enumeram o aplicatie destinata vizualizarii fisierelor text, o functie imbunatatita de cautare si o viteza a transmisiunii de date de 7.2Mbps. Aceasta va permite utilizatorilor sa faca un browsing mobil avansat, la o viteza mare. Terminalul suporta serviciul S-DMB in sistem multi-channel si include auto-roaming WCDMA si servicii de mobile banking prin cardul USIM. In caz ca sunteti un calator care nu cunoaste prea multe limbi straine, veti putea folosi dictionarul electronic care soseste inclus in acest telefon.

Exista chiar si o harta a metrourilor locale pentru persoanele care au o problema cu orientarea... LG SH150 va costa aproximativ 545 de dolari, un pret destul de mare, chiar si pentru utilizatorul mediu, dar functiile handsetului ar multumi cu siguranta orice client. Sa facem o excursie in Coreea pentru a achizitiona terminalul sau sa asteptam lansarea in Romania a celebrului iPhone, disponibil la aproximativ acelasi pret, la ora actuala in SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×