Harry Potter and the Order of the Phoenix, joc pentru telefonul mobil infrumusetat de romani

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.870 ori
<b>Harry Potter and the Order of the Phoenix, joc pentru telefonul mobil infrumusetat de romani</b>Daca ati jucat varianta mobila a celebrului joc Harry Potter and the Order of the Phoenix, cu siguranta ati observat cat de realist sunt iluminate tortele de pe peretii intunecati ai scolii Hogwarts. V-ati gandit vreodata ca efectul vizual este opera...

Daca ati jucat varianta mobila a celebrului joc Harry Potter and the Order of the Phoenix, cu siguranta ati observat cat de realist sunt iluminate tortele de pe peretii intunecati ai scolii Hogwarts. V-ati gandit vreodata ca efectul vizual este opera romanilor?

Sectiunea romaneasca destinata jocurilor pentru telefoane mobile din cadrul Electronic Arts a dat lovitura din nou, de data aceasta cu tehnologia "dynamic lighting". Mihai Pohontu, general manager al sectiunii romanesti EA Mobile afirma ca angajatii romani ai companiei sunt responsabili cu inventia tehnologiei, folosita in jocul mentionat anterior. Programatorii romani, cum sunt cei din echipa lui Pohontu sunt extrem de cautati si numeroase companii din domeniul IT aleg sa isi creeze filiale in Romania pentru a profita de aptitudinile specialistilor nostri si de mana de munca ieftina.

Tara noastra a capatat o reputatie deloc de invidiat, care face din Romania un paradis al hackerilor si al fraudelor prin intermediul PC-urilor. Totusi, afacerile legale din domeniul IT reprezinta cel mai de succes sector de export al tarii, generand un profit de 1 miliard de euro. 90% dintre cele aproximativ 1000 de companii IT din Romania sunt detinute de patroni straini, iar guvernul considera ca profiturile din acest domeniu vor creste in urmatorii ani.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×