YouTube lansează un nou design al paginii sale, cu accentul pe lista de canale

Autor:  | Publicat în:  YouTube 866 ori
<b>YouTube lansează un nou design al paginii sale, cu accentul pe lista de canale</b>YouTube a lansat un nou design pentru pagina sa Home, dar și pentru pagina de playback video și asta s-a petrecut cu câteva ore în urmă, deci acum site-ul pe care intrați zilnic arată altfel. Modificările includ afișarea constantă a canalelor...

YouTube a lansat un nou design pentru pagina sa Home, dar și pentru pagina de playback video și asta s-a petrecut cu câteva ore în urmă, deci acum site-ul pe care intrați zilnic arată altfel. Modificările includ afișarea constantă a canalelor în partea stângă, cum se întâmplă și în aplicația pentru iPad recent lansată la rândul său.

Motivul actualizării este pentru a oferi un look mai curat și ordonat faimosului site video. Utilizatorii care s-au logat în cont vor putea vedea acum canalele pe care le urmăresc pe orice pagină de vizualizare. Se renunța și la sidebar-ul de culoare închisă care a fost lansat anul trecut și în schimb avem o nuanță deschisă și un fundal predominant alb. Zona de comentarii și per total întreg designul au un ușor aer de Google+. Clipuri asemănătoare sau cu legătura cu cel pe care îl priviți sunt acum în dreapta, lipite de clipul vizionat.

Un purtător de cuvânt YouTube afirma că pagina de canale va rămâne neschimbată o bună perioadă de timp. Cu această ocazie aflăm și câteva cifre: YouTube are 800 de milioane de utilizatori pe lună, care vizionează peste 4 miliarde de clipuri lunar. Voi ce părere aveți despre noul design al lui YouTube?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×