Temple Run 2 review: un mic upgrade pentru predecesorul său, grafică mai bună și noi powerup-uri (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.723 ori
<b>Temple Run 2 review: un mic upgrade pentru predecesorul său, grafică mai bună și noi powerup-uri (Video)</b>Temple Run 2 este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale începutului de an, deoarece la urma urmei predecesorul său a strâns în jur de 170 de milioane de downloaduri. Ajuns întâi pe iOS și cu o săptămână mai târziu pe Android, Temple Run 2...

Temple Run 2 este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale începutului de an, deoarece la urma urmei predecesorul său a strâns în jur de 170 de milioane de downloaduri. Ajuns întâi pe iOS și cu o săptămână mai târziu pe Android, Temple Run 2 este un infinite runner disponibil gratuit in Play Store.

Noi l-am testat pe tableta Allview TX1 Quasar, pe care a funcționat OK, cel puțin cu nivelul grafic la jumătate din potențial. în zona de setări a jocului puteți seta nivelul graficii la maxim, dar asta a provocat ceva lag pe tableta noastră. Bănuiesc că pe terminalele mai puternice nu se întâmplă asta. în fine, ideea este cam aceeași ca la Temple Run 1: personajul de pe ecran aleargă continuu și voi îi controlați direcția, curbele, salturile și alunecările. De-a lungul traseului vostru veți strânge bănuți aurii, cu care cumpărați abilități și powerup-uri, unele noi față de jocul precedent si puteti debloca si noi personaje.

Temple Run 2 review

Veți ajunge la un moment dat și într-o mină unde controlați un car de minerit și vă veți da și pe frânghii pentru a parcurge distanțe mai mari. Veți fi urmărit de o maimuțe și veți avea obstacole în cale precum roti cu țepi atașați, prăpăstii, cascade și multe altele. Imangi Studios e producătorul acestui joc, care ocupa doar 32 MB și necesită Android 2.1 și versiuni ulterioare. Jocul schimba mediul de gameplay cu o zonă muntoasă față de templul și jungla din primul Temple Run.

Acest titlu e distractiv, dar nu schimbă radical rețeta predecesorului și nu reprezintă un salt uriaș ca gameplay. îi acordăm o notă de 8 din 10 și îl puteți descărca de aici.

Puteți cumpăra tableta Allview TX1 Quasar de pe evoMAG.ro la prețul de 999 lei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×