Temple Run 2 review: un mic upgrade pentru predecesorul său, grafică mai bună și noi powerup-uri (Video)

2.759 ori
<b>Temple Run 2 review: un mic upgrade pentru predecesorul său, grafică mai bună și noi powerup-uri (Video)</b>Temple Run 2 este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale începutului de an, deoarece la urma urmei predecesorul său a strâns în jur de 170 de milioane de downloaduri. Ajuns întâi pe iOS și cu o săptămână mai târziu pe Android, Temple Run 2...

Temple Run 2 este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale începutului de an, deoarece la urma urmei predecesorul său a strâns în jur de 170 de milioane de downloaduri. Ajuns întâi pe iOS și cu o săptămână mai târziu pe Android, Temple Run 2 este un infinite runner disponibil gratuit in Play Store.

Noi l-am testat pe tableta Allview TX1 Quasar, pe care a funcționat OK, cel puțin cu nivelul grafic la jumătate din potențial. în zona de setări a jocului puteți seta nivelul graficii la maxim, dar asta a provocat ceva lag pe tableta noastră. Bănuiesc că pe terminalele mai puternice nu se întâmplă asta. în fine, ideea este cam aceeași ca la Temple Run 1: personajul de pe ecran aleargă continuu și voi îi controlați direcția, curbele, salturile și alunecările. De-a lungul traseului vostru veți strânge bănuți aurii, cu care cumpărați abilități și powerup-uri, unele noi față de jocul precedent si puteti debloca si noi personaje.

Temple Run 2 review

Veți ajunge la un moment dat și într-o mină unde controlați un car de minerit și vă veți da și pe frânghii pentru a parcurge distanțe mai mari. Veți fi urmărit de o maimuțe și veți avea obstacole în cale precum roti cu țepi atașați, prăpăstii, cascade și multe altele. Imangi Studios e producătorul acestui joc, care ocupa doar 32 MB și necesită Android 2.1 și versiuni ulterioare. Jocul schimba mediul de gameplay cu o zonă muntoasă față de templul și jungla din primul Temple Run.

Acest titlu e distractiv, dar nu schimbă radical rețeta predecesorului și nu reprezintă un salt uriaș ca gameplay. îi acordăm o notă de 8 din 10 și îl puteți descărca de aici.

Puteți cumpăra tableta Allview TX1 Quasar de pe evoMAG.ro la prețul de 999 lei.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×