Quickmobile.ro aduce tableta Windows 8 Samsung Ativ Smart PC În România, vine cu CPU Intel Atom

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.389 ori
<b>Quickmobile.ro aduce tableta Windows 8 Samsung Ativ Smart PC În România, vine cu CPU Intel Atom</b>După ce v-am prezentat tableta ASUS VivoTab Smart, cu Windows 8 și procesor Intel Atom, iată încă un device cu o soluție de procesare similară și același OS. E vorba despre un produs rival de la Samsung, care tocmai a sosit în România prin...

După ce v-am prezentat tableta ASUS VivoTab Smart, cu Windows 8 și procesor Intel Atom, iată încă un device cu o soluție de procesare similară și același OS. E vorba despre un produs rival de la Samsung, care tocmai a sosit în România prin Quickmobile.ro: Samsung Ativ Smart PC.

El costă 3.399 lei, vine cu garanție pe 2 ani și a fost anunțat în luna octombrie. Terminalul folosește un procesor Intel Atom Z2760 și măsoară 9.6 mm în grosime, deci nu e chiar o tabletă groasă. Ativ Smart PC cântărește 748 grame și dispune de o cameră de 8 megapixeli în spate și una frontală de 2 megapixeli. Avem la dispoziție 64 GB memorie internă pe acest device, plus 2 GB RAM și un ecran LED de 11.6 inch, cu rezoluție de 1366 x 768 pixeli.

Tableta are o carcasă cu textură ce îmi amintește de Galaxy S III și de Galaxy Note II, iar dotările sale includ și GPS, Glonass, Bluetooth 4.0, WiFi, USB 2.0 și slot microSD. Sunt tare curios să aflu ce autonomie are această tabletă, având în vedere că rivalul ASUS VivoTab Smart avea aproximativ 9 ore. încă o dată prețul acestui produs la Quickmobile.ro este de 3.399 lei în versiunea de 64 GB.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×