Telefonul Vertu cu Android sosește În februarie, pregătiți-vă miile de euro!

1.295 ori
<b>Telefonul Vertu cu Android sosește În februarie, pregătiți-vă miile de euro!</b>Deși primul impuls ar fi să te gândești ca și Nokia va produce un telefon Android având în vedere apropierea sa de Vertu (companie care i-a aparținut), trebuie să știți că în 2012 Nokia a vândut divizia de lux Vertu. Acum această companie...

Deși primul impuls ar fi să te gândești ca și Nokia va produce un telefon Android având în vedere apropierea sa de Vertu (companie care i-a aparținut), trebuie să știți că în 2012 Nokia a vândut divizia de lux Vertu. Acum această companie cumpărată de o firmă specializată în achiziții de acest gen va lansa primul său handset Android în februarie.

Informațiile vin de la deja cunoscutul zvonac Eldar Murtazin, cel mai mare blogger tech din Rusia. Seria de telefoane Vertu a fost popularizată de materialele sale prețioase, precum aur, platină, diamant, bambus și faptul că toate marile vedete etalau câte un astfel de device. Din păcate, la capitolul software terminalele stăteau prost, având doar Symbian la bord, sau mai rău, Series 40 OS. Primul Vertu Phone cu Android va costa în jur de 3000 de euro și ar putea fi împodobit cu piele (originală), sticlă de safir și metal prelucrat de mână.

Telefonul Vertu cu Android sosește În februarie, pregătiți-vă miile de euro!

Aș fi ghicit că Windows Phone va fi primul OS non Symbian de pe un Vertu, dar se pare că nu e cazul. EQT e firma care deține Vertu acum și poate aceștia au considerat că Android ar prinde mai bine la fotbaliști, miliardari și actori, publicul țintă al brandului Vertu.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×