The 7D Mine Train Review (Huawei P8): cei 7 pitici fac parte dintr-un endless runner pe tărâmuri magice (Video)

1.402 ori
<b>The 7D Mine Train Review (Huawei P8): cei 7 pitici fac parte dintr-un endless runner pe tărâmuri magice (Video)</b>Disney nu va &icirc;nceta niciodată să facă bani din basme clasice, asta ştim deja. Ei bine iată că şi cei 7 pitici au devenit acum motiv să creezi un endless runner, sub numele de The 7D Mine Train. Jocul a fost testat de noi pe Huawei P8 şi ce...

Disney nu va înceta niciodată să facă bani din basme clasice, asta ştim deja. Ei bine iată că şi cei 7 pitici au devenit acum motiv să creezi un endless runner, sub numele de The 7D Mine Train. Jocul a fost testat de noi pe Huawei P8 şi ce a ieşit vedeţi mai jos.

Avem de-a face aici cu un joc disponibil gratuit in Play Store şi care implică pur şi simplu să apăsaţi pe ecran pentru ca acel cărucior minier pe care îl conduceţi să sară de pe sine la momentul oportun. În cale o să aveţi ţepi şi vrăjitoare, iar fiecare dintre cei 7 dwarvi va veni cu propriile sale puteri. Somnorosul poate pluti în afara căruciorului sau minier, în vreme ce un alt pitic poate arunca un elefant în faţa sa.

The 7D Mine Train

Nu veţi parcurge metri întregi pe sine degeaba, deoarece veţi aduna şi nestemate, pe care le cheltuiţi pentru powerupuri sau pentru noi cărucioare, unele care chiar nu arată deloc precum cele standard. Spre exemplu veţi putea merge într-o mică maşinuţa de lemn, într-o pălărie cu un iepure sau chiar într-o bucată de şvaiţer. Odată la câteva sute de metri se va schimba fundalul şi veţi trece de la castel la pădure fermecată şi viceversa.

Veţi putea deschide şi cufere, iar printre powerupuri se număra JumpJello, Parachute, Landing Boost sau Double Jump. Jocul e copilăros şi distractiv pentru 5 minute, apoi devine prea repetitiv şi îl veţi dezinstala. Îi dăm notă de 7.5 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Telefonul se va lansa curând la un preț excelent, pe care îl veți putea afla de pe eMAG.ro.

The 7D Mine Train Review (Huawei P8)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×