The Adventures of Tintin Game Review (iPad Air 2): un joc copilăros, distractiv și cu grafică surprinzător de bună (Video)

1.148 ori
<b>The Adventures of Tintin Game Review (iPad Air 2): un joc copilăros, distractiv și cu grafică surprinzător de bună (Video)</b>Atunci când am testat tableta iPad Air 2, primită de la eMAG.ro, am decis să jucăm câteva titluri pe acest device, printre care și jocul The Adventures of Tintin the Game. Jocul datează din 2011 și are legătură cu ultimul film Tintin, iar acest...

Atunci când am testat tableta iPad Air 2, primită de la eMAG.ro, am decis să jucăm câteva titluri pe acest device, printre care și jocul The Adventures of Tintin the Game. Jocul datează din 2011 și are legătură cu ultimul film Tintin, iar acest titlu costă în jur de 5 dolari, deși mai primește și reduceri din când în când.

Acest joc Tintin e realizat de către Gameloft și e surprinzător de bun pentru anul 2011. Grafica arată excelent, în ciuda faptului că e vorba doar de un puzzle/adventure. Practic veți putea participa cu swipe-uri și gesturi touch la un film copilăros, ce amintește de cărțile lui Jules Verne. Va trebui să evitați câini care sar să vă atace, să vă strecurați în casa unui nobil, să evadați din cala unui vapor și să evitați nori și furtuna controlând un avion de mici dimensiuni.

The Adventures of Tintin Game

Pe lângă Tintin, îl veți controla și pe câinele său simpatic, Snowy, care vă va aduce diferite obiecte și va ajunge la zone prea strâmte sau îndepărtate pentru personajul principal. Veți rezolva și puzzle-uri, care implică mutarea unor cutii și veți strânge monede și bucăți de puzzle pentru a debloca diferite obiecte colecționabile. Actorii vocali sunt buni si expresivi, iar soundtrackul este excelent.

The Adventures of Tintin Game​

Mecanica touch nu e întotdeauna perfectă, iar comenzile nu răspund chiar 100% la apăsările voastre pe ecran. Tintin este un joc ideal al copilăriei, care vă va duce în deșert, pe mare și în alte zone ale globului. Jocul merită prețul de 5 dolari și îi acordăm nota de 9 din 10. Puteți descărca jocul pe Android aici și pe iOS aici.

iPad Air 2, prețuri actualizate:

The Adventures of Tintin Game Review (iPad Air 2)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×