The Room Two Review (iPad Mini): cel mai bun puzzle pe care Îl poți juca acum (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 754 ori
<b>The Room Two Review (iPad Mini): cel mai bun puzzle pe care Îl poți juca acum (Video)</b>Dacă vă plac jocurile puzzle puțin mai ciudate, atunci veți aprecia atât The Room, cât și The Room 2, acesta din urmă având parte de o recenzie mai jos în urma insistentelor cititorilor Mobilissimo.ro. Am testat acest joc pe iPad Mini și a...

Dacă vă plac jocurile puzzle puțin mai ciudate, atunci veți aprecia atât The Room, cât și The Room 2, acesta din urmă având parte de o recenzie mai jos în urma insistentelor cititorilor Mobilissimo.ro. Am testat acest joc pe iPad Mini și a funcționat fără probleme.

Jocul costa cam 3 dolari și a fost lansat cu aproximativ două luni în urmă. El este un puzzle first person cu grafică foarte evoluată și un concept interesant de rezolvare a enigmelor. Acesta nu e un titlu banal Big Fish în care găsești diferențe între două poze, ci un joc în care vei folosi obiecte pentru a debloca mecanisme complexe și te vei pierde în indicii, semnificații și unghere ascunse.

The Room Two Review (iPad Mini): cel mai bun puzzle pe care Îl poți juca acum (Video)​

Vestea bună e că puzzle-urile nu sunt foarte grele și aveți și indicii dacă vă blocați și un mod special de vizualizare care dezvăluie scrisul și simbolurile ascunse scrijelite peste tot. Din păcate jocul e destul de scurt, deci poate fi terminat în 2-3 ore fără probleme. Senzația pe care o da acest joc este una de ușoară teamă, de tenebros și pivnița întunecată plină de obiecte vechi. Interactiunea se face prin touch si swipe si e foarte intuitiv controlul.

Atunci când rezolvați fiecare ultim cub roșu lucrurile devin puțin înspăimântătoare, deci atmosfera e excelenta aici. Acesta e cel mai bun puzzle jucat de mine și primește o notă pe măsură, de 9.8 din 10. îl descărcați de aici pentru iOS, sau de aici pentru Android.

Prețul tabletei îl puteți afla de aici.

The Room 2 Review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×