OnePlus One disecat În fața camerei, pare destul de ușor de reparat

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.641 ori
<b>OnePlus One disecat În fața camerei, pare destul de ușor de reparat</b>Pe buzele tuturor se afla în ultima vreme compania OnePlus, fie cu o mică acuzație că ar aparține de Oppo, fie cu impresii bune despre excelentul smartphone OnePlus One. Astăzi, acesta primește o primă disecție, reprezentată în imaginile de mai...

Pe buzele tuturor se afla în ultima vreme compania OnePlus, fie cu o mică acuzație că ar aparține de Oppo, fie cu impresii bune despre excelentul smartphone OnePlus One. Astăzi, acesta primește o primă disecție, reprezentată în imaginile de mai jos.

Telefonul a fost disecat de către IT168 și el pare destul de ușor de dezasamblat. Din câte văd putem să îi atașăm spatelui său și diferite capace, cu textură de lemn sau chiar denim. O impresie bună îmi face bateria cea roșie, destul de subțire, dar cu capacitate mare, de 3100 mAh. Vedem și circuitele de sub baterie, placa de bază și procesorul Snapdragon 801.

OnePlus One disecat În fața camerei, pare destul de ușor de reparat

Conceptul de "chinezărie" a fost depășit de multă vreme, dacă ne uităm la mici producători că OnePlus și noile lor realizări. îmi amintesc cum am desfăcut o tabletă Toshiba cu aproximativ 3 ani în urmă, iar sub bateria să erau circuite și fire atât de fragile și prost legate încât aceea părea o chinezărie. Pentru asta OnePlus e în joc acum, iar numele Toshiba nu prea mai contează pe nicăieri. Viitorul vine din China!

OnePlus One

OnePlus One disecat În fața camerei, pare destul de ușor de reparat

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×