Thor the Dark World review: un soi de God of War Încărcat de achiziții scumpe (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.184 ori
<b>Thor the Dark World review: un soi de God of War Încărcat de achiziții scumpe (Video)</b>Filmul Thor the Dark World a fost mai mult comedie decât film de acțiune cu supereroi, dar jocul se ia în serios ceva mai mult. Am testat acest titlu pe Nexus 5 și ar fi bine să vă pregătiți ceva spațiu pe terminale, deoarece jocul ocupa cam 1.6...

Filmul Thor the Dark World a fost mai mult comedie decât film de acțiune cu supereroi, dar jocul se ia în serios ceva mai mult. Am testat acest titlu pe Nexus 5 și ar fi bine să vă pregătiți ceva spațiu pe terminale, deoarece jocul ocupa cam 1.6 GB.

El este disponibil gratuit și vine de la Gameloft, ceea ce înseamnă că gratuit devine automat freemium de fapt. Că gameplay avem de-a face cu un joc de acțiune tipic, un button mashing a la God of War, care în lumea de foc din prima serie de nivele aduce cu Diablo că atmosferă. Problemele apar atunci când unul din aliații voștri este rănit și trebuie să așteptați zile întregi să își revină. Sau puteți plăti cu bani reali... La fel și la upgrade-uri care au prețuri nesimțite din partea celor de la Gameloft.

Veți fi forțați să faceți grinding și să vă mulțumiți cu echipamentul inițial multe ore până să ajungeți la a debloca ceva decent. Thor are o mulțime de puteri speciale și abilități, printre care și posibilitatea de a chema o furtună de fulgere, de a arunca ciocanul la distanță sau de a zdrobi totul în jurul său lovind ciocanul de pământ.

Thor the Dark World

El poate chema și soldați în ajutor, fiecare cu abilități și arme speciale, de la arcași și sulițași la tot soiul de turete aurite. Misiunile sunt destul de rapide și înțesate cu inamici, care se spawneaza parcă prea rapid. Pentru a controla bătălia trebuie doar să apăsați pe ecran pentru a-l direcționa pe Thor, să apăsați cu două degete pentru a arunca ciocanul sau să apăsați pe inamici pentru a-i ataca.

Aveți la dispoziție 90 de nivele în acest joc, care vă vor purta într-o lume înghețată, în cea de foc pe care o vedeți în video review și într-un univers verde plin de păduri. Puteți upgrada și îmbunătăți numeroase lucruri în joc, de la armura și ciocanul lui Thor, la abilitățile aliaților, soldaților și puterile lui Thor.

Jocul arată foarte bine la capitolul grafică și muzica înălțătoare din fundal contribuie la atmosferă. îi acordăm o notă de 9 din 10 și îl descărcați de aici pentru device-uri Android, sau de aici pentru iPhone sau iPad. Păcat de achizițiile în app...

Nexus 5, prețuri actualizate:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×