Black Friday cu diluant..

3.405 ori
<b>Black Friday cu diluant..</b>Nu putem să nu observăm și să ne exprimăm dezamăgirea legat de disoluția evenimentului Black Friday! Această ocazie de promovare și frenezie de shoping a fost abuzată, violată în ultimii 3 ani, pierzându-și valoarea simbolică, transformându-se..

Nu putem să nu observăm și să ne exprimăm dezamăgirea legat de disoluția evenimentului Black Friday! Această ocazie de promovare și frenezie de shoping a fost abuzată, violată în ultimii 3 ani, pierzându-și valoarea simbolică, transformându-se într-un talcioc țigănesc mioritic, toate astea cu contribuția largă a magazinelor online și a site-urilor care dau apă la moară marketing managerilor mediocrii și patronilor avizi de bani, care consideră că e de ajuns să strigi Black Friday și vânzările se vor dubla, tripla! E fix ca în povestea cu "Vine lupul"! După 3 țepe, toți se vor întoarce pe ailaltă parte și-și vor trage plapuma-n cap! GG BF!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×