eMAG va organiza evenimentul de reduceri Black Friday pe data de 18 noiembrie!

1.486 ori
<b>eMAG va organiza evenimentul de reduceri Black Friday pe data de 18 noiembrie!</b>Iată că astăzi cei de la eMAG anunță ziua în care Black Friday va avea loc - fiind vorba despre ziua de 18 noiembrie. Retailerul ține să precizeze că la această ediție cu numărul 6 vor participa mai mult de 2000 magazine înscrise în programul eMAG Market

Pentru că luna octombrie este pe sfârșite, este momentul să ne gândim și la evenimentul de reduceri 'Black Friday', campanie promoțională desfășurată de mai toate magazinele online din țară. eMAG este retailerul ce astăzi anunță faptul că ediția cu numărul 6 a acestui eveniment va avea loc pe data de 18 noiembrie, și că mai mult de 2000 magazine înscrise în programul eMAG Marketplace vor participa anul acesta.

Tudor Manea, general manager eMAG România, a declarat următoarele: „Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”.

Retailerul mai ține să precizeze faptul că ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la telefoane mobile, tablete, laptopuri și televizoare, produse IT, purtabile, și până la frigidere, mașini de spălat și articole sportive. Ținând cont de acest anunț, poate că acesta este momentul oportun să punem bani deoparte pentru achiziția produsului dorit. De asemenea, este indicat să urmărim prețurile produselor favorite de pe acum pentru a ști cu certitudine că de Black Friday vom face o alegere potrivită.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×