My 2 cents: S-a ajuns aici... la ThinkShutter

3.651 ori
<b>My 2 cents: S-a ajuns aici... la ThinkShutter</b>S-a ajuns aici... S-a ajuns ca Lenovo să pună un capac special FIZIC pe camerele web de pe laptopurile sale noi, de dragul intimităţii sporite. Mecanisme similare cu acest ThinkShutter vor apărea în viitor, sunt sigur. Practic ne scărpinăm cu mâna..

S-a ajuns aici... S-a ajuns ca Lenovo să pună un capac special FIZIC pe camerele web de pe laptopurile sale noi, de dragul intimităţii sporite. Mecanisme similare cu acest ThinkShutter vor apărea în viitor, sunt sigur. Practic ne scărpinăm cu mâna stângă la urechea dreaptă, în loc să combatem problema reală a preluării de date, în mod obsesiv de către Google, Facebook, Microsoft și restul.

Sună ca o glumă, dar aşteptaţi-vă ca pe viitor toate camerele să aibă aşa ceva... inclusiv pe telefon. Oamenii ăştia chiar introduc o componentă fizică să blocheze lentila, când ar putea foarte bine să îşi crească securitatea. Sau să ne lase să punem un post it/leucoplast/scotch peste cameră ca tot omul. De ce mai avem camere?!

Ăsta e doar începutul preţului plătit pentru toate AI-urile şi asistenţii, că ne vor ajuta sau "ajuta" pe viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×