Kodak anunţă propria criptomonedă pentru fotografi - KODAKCoin; Acţiunile sale explodează

1.533 ori
<b>Kodak anunţă propria criptomonedă pentru fotografi - KODAKCoin; Acţiunile sale explodează</b>Chiar dacă veştile acestor zile vin de la CES 2018, o ştire inedită a spart rutina în ultimele 24 de ore. Companie muribundă de 10 ani în domeniul foto, Kodak a făcut valuri în această săptămână prin lansarea propriei monede digitale.

Chiar dacă veştile acestor zile vin de la CES 2018, o ştire inedită a spart rutina în ultimele 24 de ore. Companie muribundă de 10 ani în domeniul foto, Kodak a făcut valuri în această săptămână prin lansarea propriei monede digitale.

Noul cryptocurrency se numeşte KODAKCoin şi la aflarea veştii despre acest debut, preţul acţiunilor Kodak a explodat. Noua monedă a fost lansată împreună cu Wenn Digital şi cu o platformă KODAKOne. Aceasta verifică şi asigură drepturile de autor asupra fotografiilor, verificând întregul web după încălcări de copyright. Prin noul sistem Kodak se asigură că pe viitor fotografii sunt plătiţi în siguranţă pentru munca lor şi că nimeni nu le fură fotografiile.

CEO-ul Kodak Jeff Clarke afirmă că fotografii luptă de ani sau chiar decenii să aibă controlul asupra muncii lor şi asupra modului în care este folosită. Aparent soluţia vine de la blockchain şi cryptocurrency. Preţul acţiunilor Kodak a crescut cu 117% la aflare acestei veşti. Dacă în anii 80 şi 90 Kodak era un gigant, valorând chiar 16 miliarde de dolari la un moment dat, compania a aruncat prosopul în 2012, intentând procedura de faliment.

Pe viitor fotografii vor fi plătiţi pentru licenţele foto via KOSAKCoin. E posibil să fie doar o mişcare de marketing, mai ales că la un moment dat Kodak se implicase şi în Bitcoin mining şi chiar pe piaţa dronelor. Experţii şi analiştii afirmă că ar putea fi o mutare de a sălta preţul acţiunilor Kodak înainte de o vânzare bănoasă. În decembrie compania de băuturi răcoritoare Long Island Iced Tea Company lansa propriul său produs blockchain, făcând acţiunile să sară cu 400%. Să fie acesta nouă scamatorie de la bursă, interesul brusc în cryptocurrency?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×