Xiaomi Redmi Note 3 Pro: OS, UI, aplicaţii în registrul obişnuit MIUI 7

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.890 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 3 Pro: OS, UI, aplicaţii în registrul obişnuit MIUI 7</b>Îmi place MIUI şi nu îmi place MIUI, e o experienţă de tip "love it or hate it" şi depinde foarte mult de ce vrei de la o interfaţă şi o experienţă software de mobil. Xiaomi Redmi Note 3 Pro vine cu Android 5.1.1 cu MIUI 7.1.9 aplicat peste şi fără app..

Îmi place MIUI şi nu îmi place MIUI, e o experienţă de tip "love it or hate it" şi depinde foarte mult de ce vrei de la o interfaţă şi o experienţă software de mobil. Xiaomi Redmi Note 3 Pro vine cu Android 5.1.1 cu MIUI 7.1.9 aplicat peste şi fără app drawer, evident.

Avem iconuri abstracte, spălăcit colorate şi minimaliste, iar widget-urile sunt şi ele foarte simple şi compacte, ocupând puţin loc pe homescreen-uri. Avem şi tranziţii între homescreen-uri de reglat şi zona de multitasking se prezintă cu un rând orizontal de iconuri şi cam atât. Porţiunea dropdown include notificări şi shortcut-uri pentru diferite funcţii de curăţare a memoriei, dar şi slider de luminozitate şi Quick Settings.

Interfata grafica Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Printre setări găsim temele, mărimea textului, Do Not Disturb, Lite Mode (interfaţa mai simplă), Child Mode, One Hand Mode (simulează o diagonală de 4, 5 sau 4.5 inch) şi opţiunile legate de scannerul de amprente. Acesta permite autentificarea pe device, deblocarea de ecran şi accesarea de conţinuturi blocate. O veste bună e că nu avem bloatware, existând doar 33 de aplicaţii preinstalate.

Am remarcat că Xiaomi e foarte darnică cu aplicaţiile de curăţare a memoriei şi cache-ului, multe din suita Cleanmaster, plus scanner de virus la pachet. Avem şi o aplicaţie cu rol de telecomandă TV, UC browser şi o aplicaţie Notes capabilă.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×