Xiaomi Redmi Note 3 Pro: OS, UI, aplicaţii în registrul obişnuit MIUI 7

1.975 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 3 Pro: OS, UI, aplicaţii în registrul obişnuit MIUI 7</b>Îmi place MIUI şi nu îmi place MIUI, e o experienţă de tip "love it or hate it" şi depinde foarte mult de ce vrei de la o interfaţă şi o experienţă software de mobil. Xiaomi Redmi Note 3 Pro vine cu Android 5.1.1 cu MIUI 7.1.9 aplicat peste şi fără app..

Îmi place MIUI şi nu îmi place MIUI, e o experienţă de tip "love it or hate it" şi depinde foarte mult de ce vrei de la o interfaţă şi o experienţă software de mobil. Xiaomi Redmi Note 3 Pro vine cu Android 5.1.1 cu MIUI 7.1.9 aplicat peste şi fără app drawer, evident.

Avem iconuri abstracte, spălăcit colorate şi minimaliste, iar widget-urile sunt şi ele foarte simple şi compacte, ocupând puţin loc pe homescreen-uri. Avem şi tranziţii între homescreen-uri de reglat şi zona de multitasking se prezintă cu un rând orizontal de iconuri şi cam atât. Porţiunea dropdown include notificări şi shortcut-uri pentru diferite funcţii de curăţare a memoriei, dar şi slider de luminozitate şi Quick Settings.

Interfata grafica Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Printre setări găsim temele, mărimea textului, Do Not Disturb, Lite Mode (interfaţa mai simplă), Child Mode, One Hand Mode (simulează o diagonală de 4, 5 sau 4.5 inch) şi opţiunile legate de scannerul de amprente. Acesta permite autentificarea pe device, deblocarea de ecran şi accesarea de conţinuturi blocate. O veste bună e că nu avem bloatware, existând doar 33 de aplicaţii preinstalate.

Am remarcat că Xiaomi e foarte darnică cu aplicaţiile de curăţare a memoriei şi cache-ului, multe din suita Cleanmaster, plus scanner de virus la pachet. Avem şi o aplicaţie cu rol de telecomandă TV, UC browser şi o aplicaţie Notes capabilă.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×