MobiTV are peste 4 milioane de utilizatori

1.228 ori
<b>MobiTV are peste 4 milioane de utilizatori</b>MobiTV a anuntat oficial ca are peste 4 milioane de utilizatori, mai mult decat toti utilizatorii IPTV din Europa. Providerul adauga listei sale de clienti cate 1 milion de abonati la fiecare 6 luni, confirmandu-si succesul. MobiTV isi va extinde...

MobiTV a anuntat oficial ca are peste 4 milioane de utilizatori, mai mult decat toti utilizatorii IPTV din Europa. Providerul adauga listei sale de clienti cate 1 milion de abonati la fiecare 6 luni, confirmandu-si succesul.

MobiTV isi va extinde serviciile pe care le gazduieste, punand la dispozitie licenta pentru unul dintre serverele sale, astfel ca partenerii companiei pot administra operatiunile. Charlie Nooney, CEO al MobiTV a afirmat ca "MobiTV permite operatorilor si furnizorilor de servicii sa aiba acces la aceasta solutie revolutionara de distributie media in conditii stabilite in prealabil". Operatorii pot alege sa interopereze cu ajutorul infrastructurii MobiTV, folosind si solutiile proprii.

Trebuie totusi sa luam in calcul faptul ca 4 milioane de utilizatori reprezinta nici 2% din totalul de 265 de telefoane mobile din SUA. Metoda de livrare a continuturilor este bine pusa la punct, fiind independenta de operatori si bazandu-se pe accesarea Internetului de pe un telefon mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×