Opera Mini 4 primeste un upgrade

1.672 ori
<b>Opera Mini 4 primeste un upgrade</b>In vreme ce majoritatea utilizatorilor s-au bucurat la anuntarea lui Opera Mobile 9.5, fratele sau mai mic, Opera Mini 4 a primit un upgrade important, care va imbunatati viteza de browsing cu pana la 20%. Opera Mini 4 este disponibil la adresa...

In vreme ce majoritatea utilizatorilor s-au bucurat la anuntarea lui Opera Mobile 9.5, fratele sau mai mic, Opera Mini 4 a primit un upgrade important, care va imbunatati viteza de browsing cu pana la 20%.

Opera Mini 4 este disponibil la adresa mini.opera.com de pe smartphone-ul dumneavoastra, iar printre upgrade-uri se numara, conform blogului oficial Opera o interfata simplificata. Timeout-urile standard au crescut la 40 de secunde, de la 20, in vreme ce detectarea numerelor de telefon a fost imbunatatita, la capitolul acuratete. Engine-ul de randare HTML este acum similar cu cel de pe Opera 9.5, prin intermediul aceluiasi upgrade, in vreme ce problema cu numele de host care incep cu numere a fost rezolvata (acestea nu puteau fi introduse fara http://, exemplu 360.yahoo.com).

Opera Mini 4 a mai primit un upgrade la capitolul linkuri dintre pagini fiindu-i rezolvate numeroase buguri, care faceau unele linkuri neclickabile. Acum paginile cu taguri <a> pot fi accesate cu o mai mare usurinta (<a href='link'>Link 1 <a href='link2'> Link 2</a></a>), in vreme ce browserul beneficiaza si de un nou stylesheet WML. Probabil cel mai important feature implementat este scaderea timpului de incarcare a paginilor web cu 20%, care dovedeste inca o data faptul ca Opera merita suprematia in randul browserelor, fie ele mobile sau desktop. Mai multe detalii pe blogul Opera.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×