Opera Mini 4 primeste un upgrade

Autor:  | Publicat în:  Software 1.560 ori
<b>Opera Mini 4 primeste un upgrade</b>In vreme ce majoritatea utilizatorilor s-au bucurat la anuntarea lui Opera Mobile 9.5, fratele sau mai mic, Opera Mini 4 a primit un upgrade important, care va imbunatati viteza de browsing cu pana la 20%. Opera Mini 4 este disponibil la adresa...

In vreme ce majoritatea utilizatorilor s-au bucurat la anuntarea lui Opera Mobile 9.5, fratele sau mai mic, Opera Mini 4 a primit un upgrade important, care va imbunatati viteza de browsing cu pana la 20%.

Opera Mini 4 este disponibil la adresa mini.opera.com de pe smartphone-ul dumneavoastra, iar printre upgrade-uri se numara, conform blogului oficial Opera o interfata simplificata. Timeout-urile standard au crescut la 40 de secunde, de la 20, in vreme ce detectarea numerelor de telefon a fost imbunatatita, la capitolul acuratete. Engine-ul de randare HTML este acum similar cu cel de pe Opera 9.5, prin intermediul aceluiasi upgrade, in vreme ce problema cu numele de host care incep cu numere a fost rezolvata (acestea nu puteau fi introduse fara http://, exemplu 360.yahoo.com).

Opera Mini 4 a mai primit un upgrade la capitolul linkuri dintre pagini fiindu-i rezolvate numeroase buguri, care faceau unele linkuri neclickabile. Acum paginile cu taguri <a> pot fi accesate cu o mai mare usurinta (<a href='link'>Link 1 <a href='link2'> Link 2</a></a>), in vreme ce browserul beneficiaza si de un nou stylesheet WML. Probabil cel mai important feature implementat este scaderea timpului de incarcare a paginilor web cu 20%, care dovedeste inca o data faptul ca Opera merita suprematia in randul browserelor, fie ele mobile sau desktop. Mai multe detalii pe blogul Opera.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×