Cugetare: Telefonul anului 2014 și agrafa

2.435 ori
<b>Cugetare: Telefonul anului 2014 și agrafa</b>Inițial, această postare s-a dorit a fi un răspuns la o violență verbală din partea unui cititor care ne reproșează faptul că am declarat OnePlus One telefonul anului pe Mobilissimo.ro, consider însă că trebuie postat într-o opinie...

Inițial, această postare s-a dorit a fi un răspuns la o violență verbală din partea unui cititor care ne reproșează faptul că am declarat OnePlus One telefonul anului pe Mobilissimo.ro, consider Însă că trebuie postat Într-o opinie publică:Â

Ceea ce nu Înțelegeți, e că nu neapărat cel mai dotat telefon e și cel mai bun! Am specificat acest lucru chiar În top-ul meu personal, unde l-am declarat ca fiind cel mai bun pe Note 4, cu toate că OnePlus One a ocupat la final poziția Întâi. De ce? Pentru că acesta, Într-un singur an, din No Name, a reușit să creeze un fenomen global și doar capacitățile de producție foarte mici au făcut ca OnePlus să nu se vând și mai bine!

Bugetul lor pentru publicitate a fost de doar 300$ (da, trei sute) și inițial estimau vânzări de sub 45.000 de unități. Într-un interviu dat de către Carl Pei (Director Global OnePlus) celor de la Forbes, spunea că aceste vânzări vor ajunge la peste 1 milion de unități până la finalul anului, iar profitul companiei pentru fiecare telefon vândut este mai mic de 10 dolari, toate acestea În condițiile În care telefonul vine cu 3 GB RAM, procesor Snapdragon 801 la 2,45 GHz, GPU Adreno 330, cameră de 13MP, 16/64 GB memorie internă, rezoluție FHD și o listare pe site ce Începe de la prețul de 1020 lei!

Care altă companie, ce alt telefon a reușit astfel de performanțe? Despre ce telefon se va vorbi peste 1 - 2 - 3 - 4 ani când vorbim despre 2014? Cam asta e logica pentru care OnePlus One a ajuns să fie declarat telefonul anului de către Mobilissimo.ro! Repet, acest lucru nu ponegrește cu nimic performanțele și respectul nostru pentru restul telefoanelor din top, care cu siguranță Îl pot depăși lejer pe OPO ca și performanțe sau punctual În anumite aspecte, ba chiar dacă acest telefon era produs de Samsung, HTC, LG ori Sony, poate trecea neobservat, evident și la un preț pe măsură faimei companiilor respective. Dar ca să vii nu din urmă, ci din nimic și să fi În căutările Google peste Xperia Z3 În 2014 În SUA, cred că spune multe!

Eu Înțeleg foarte bine că a fi fan Înseamnă atașament față de brand, față de ceva sau cineva și dacă nu acel ceva este pus pe cea mai Înaltă treaptă a podiumului, e neplăcut și stârnește o reacție care se manifestă În cazurile radicale În violența verbală! Totuși, Îndemn să priviți lucrurile mai obiectiv, nu vă lăsați subjugați de puterea acestui fanatism, care poate peste un an sau doi se va direcționa chiar Împotriva brandului pe care În acest moment Îl aveți la suflet.

Priviți lucrurile mai detașat și Încercați să Înțelegeți logica unor lucruri, nu scuipați cu venin, orbește, ca o cobră Încolțită! Legat de telefoanele din top, cum spuneam, evident Note 4 e cel mai bun, LG G3 e cel mai inovativ, M8 e cel mai frumos, Lumia 930 are cea mai bună cameră, iPhone 6 e cel mai vândut, dar OnePlus One e cel care va rămâne prins cu agrafă de anul 2014, el va fi cel despre care se va discuta peste ani! Pace vouă!
Â

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×