Kodak va lansa un prim smartphone anul viitor chiar În cadrul CES

Autor:  | Publicat în:  Kodak 661 ori
<b>Kodak va lansa un prim smartphone anul viitor chiar În cadrul CES</b>După ce acum o bună perioadă de timp, Panasonic anunța lansarea smartphone-ului Lumix CM1, device ce sosește la pachet cu un senzor de cameră foto digitală, iată că astăzi prin intermediul unui comunicat de presă aflăm și câteva detalii...

După ce acum o bună perioadă de timp, Panasonic anunța lansarea smartphone-ului Lumix CM1, device ce sosește la pachet cu un senzor de cameră foto digitală, iată că astăzi prin intermediul unui comunicat de presă aflăm și câteva detalii despre planurile celor de la Kodak de a lansa un prim smartphone sub branding propriu.

Aflăm și faptul că acest smartphone nu va fi fabricat direct de către Kodak, ci de compania britanică Bullit care în prezent dezvoltă și telefoanele CAT, device-uri ce sunt rezistente la șocuri. Deși pentru moment, specificațiile și design-ul acestui nou terminal sunt necunoscute, ne putem aștepta la un senzor foto de calitate similar cu cel introdus de Panasonic pe al lor model Lumix CM1.

Rămâne de văzut cum va arăta acest prim smartphone al celor de la Kodak și dacă specificațiile sale ne vor impresiona. După cum și comunicatul de presă sugerează, în 2015, Kodak va mai lansa și un smartphone 4G, cât și o tabletă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×