My 2 cents: App Store şi iTunes trec la moneda locală românească; Vine Apple Pay la noi?

4.424 ori
<b>My 2 cents: App Store şi iTunes trec la moneda locală românească; Vine Apple Pay la noi?</b>În cazul în care aveți un cont de Apple Store sa iTunes asociat unei adrese de email atunci ați văzut cu siguranță mail-ul prin care eram anunțați că în curând se va trece la modena locală din România, adică leul. Această decizie ne poate duce cu gândul

Dacă aveţi un cont iTunes sunt sigur că aţi primit pe mail în ultimele 24 de ore o informare ca moneda utilizată de serviciile Apple la noi se schimbă din euro în leu. E vorba despre App Store, iTunes Store, iBooks Store şi Apple Music, dar şi iCloud. Facturarea se va face în lei şi dacă mă întrebaţi pe mine acesta este un semn că Apple Pay va debuta la noi din toamnă.

Notificare Apple

La urma urmei suntem o piaţă activă, cu o conectivitate excelentă, plăți cu cardul şi contactless în creştere, dar şi cu multe terminale iOS în funcţiune. Ştiu că trecusem pragul de 1 milion de iPhone-uri de ceva vreme şi nu m-ar mira să fim deja la cota de 2 milioane. Dacă Apple Pay se lansează cu adevărat în acest an, ar lua faţa unor soluţii că Samsung Pay sau LG Pay, sau chiar Android Pay. 

Ca o menţiune secundară, dacă tot intrăm în rând cu lumea, o astfel de lansare Apple mă duce chiar cu gândul la un viitor Apple Store la noi. Că doar fani şi cumpărători Apple avem şi vom avea mereu, zic eu. Pe de alta parte trecerea la leu in iTunes când noi ne pregătim la trecerea la euro în următorii 5-10 ani e cam ciudată. Știe Apple ceva ce nu știm noi despre UE?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×