eMAG dă startul promoțiilor de sfârșit de an; momentul potrivit pentru achiziționarea produselor dorite la un preț mai mic!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.491 ori
<b>eMAG dă startul promoțiilor de sfârșit de an; momentul potrivit pentru achiziționarea produselor dorite la un preț mai mic!</b>Astăzi, în a 2-a zi de Crăciun, cei de la eMAG.ro decid să ne ofere un alt motiv de sărbătoare printr-o nouă campanie specială de reduceri cu ocazia sfârșitului de an, acesta fiind momentul potrivit pentru cei care doresc să intre în 2015 cu...

Astăzi, în a 2-a zi de Crăciun, cei de la eMAG.ro decid să ne ofere un alt motiv de sărbătoare printr-o nouă campanie specială de reduceri cu ocazia sfârșitului de an, acesta fiind momentul potrivit pentru cei care doresc să intre în 2015 cu un nou smartphone în buzunar. Promoția în cauză va fi disponibilă doar în perioada 26 - 30 decembrie 2014.

Printre cele mai atractive smartphone-uri cu prețuri reduse îl avem în primul rând pe Samsung Galaxy S4 Black Edition , device ce beneficiază de o reducere de 100 lei, și care poate fi acum achiziționat la prețul de 1.499 lei. De asemenea, și Nokia Lumia 830 ne face cu ochiul, un smartphone cu Windows Phone ce costă 1.299 lei.

Un alt terminal cu mult potențial și căruia tocmai i-am publicat pe YouTube scoaterea din cutie, este și Karbonn Sparkle V, acesta fiind unul dintre primele device-uri de pe piață ce rulează platforma Android One prin care update-urile software sosesc direct din partea celor de la Google. Prețul său este acum de 499 lei. Pentru alte terminale cu prețuri speciale puteți consulta oferta eMAG aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×