My 2 cents: nepăsare sau fidelitate? De ce îţi păstrezi modelul Note 7!?

2.351 ori
<b>My 2 cents: nepăsare sau fidelitate? De ce îţi păstrezi modelul Note 7!?</b>În vreme ce Samsung distribuie update-uri către terminalele Galaxy Note 7 pentru a reduce capacitatea de încărcare maximă la 60%, utilizatorii acestor dispozitive continuă să refuze înlocuirea lor chiar și în situația în care se expun unor riscuri foarte

Această ştire de aici m-a uimit şi nu prea, pentru că ştiu şi eu o persoană care îşi păstrează telefonul Note 7 şi o face nonşalant. Nu se teme de explozii, de încingere sau de probleme şi se laudă chiar că a primit un Galaxy S6 Edge bonus de la un operator doar pentru că a ţinut cu dinţii de Note 7. Fenomenul e răspândit şi lumea gândeşte ceva de genul: când ai 2-3 milioane de produse şi 30 bubuie, doar nu o cădea măgăreaţa fix pe mine, nu?!

Dacă am sta să luăm la bani mărunţi, cred că toate produsele tech din lumea asta au vreo 20-30 de unităţi FAIL din 2-3 milioane, deci îi înţeleg pe cei care păstrează phabletul. Totuşi, aici defectul pune în pericol siguranţa, sănătatea... De asemenea aceşti oameni aleg să îşi aibă smartphone-ul pe care au spart vreo 2 salarii medii pe economie din România limitat la 60% încărcare, dupa actualizarea ce vine in aceste zile. Fantastic!

Cumva cred ca fidelitatea triumfă aici, mai mult decat nepăsarea. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×