Samsung neagă planurile de a vinde modele recondiţionate Galaxy Note 7 în India

1.729 ori
<b>Samsung neagă planurile de a vinde modele recondiţionate Galaxy Note 7 în India</b>De curând am aflat faptul că sud-coreenii de la Samsung ar lua în calcul posibilitatea de a vinde modelele Galaxy Note 7 recondiționate în anumite regiuni. Astăzi aflăm că cel puțin în India nu vor ajunge aceste terminale, afirmația aparținând chiar

Vă prezentăm ieri cu ceva scepticism informaţia că Galaxy Note 7 ar putea reveni la vânzare în varianta recondiţionată. O publicaţie din Coreea de Sud scria acest lucru, afirmând că din mai-iunie, phabletul buclucaş revine la vânzare în Vietnam şi India. Ei bine Samsung a infirmat această veste, dezminţind tot.

Un purtător de cuvânt al Samsung India a declarat că informaţiile despre vânzarea lui Note 7 recondiţionat sunt incorecte. Ce e drept nu a fost menţionată altă ţară, dar şansele sunt aproape zero să aibă loc această vânzare. Oricât de refăcut ar fi terminalul, cu carcasă şi baterie nouă, publicul va ezita să cumpere produsul, iar Samsung va ezita să îl vândă din cauza faptului că orice problemă cât de mică va readuce în discuţie exploziile lui Note 7 de anul trecut.

În plus, publicul din ţările unde s-ar fi vândut aşa ceva s-ar fi simţit cumva jignit că i se vând astfel de telefoane. Iniţial publicaţia sud coreeană scria că Samsung a decis să vândă unităţile recondiţionate pentru a scăpa de costurile mari asociate casării şi depozitării a milioane de handseturi nefuncţionale. E drept totuşi că putem vedea unele componente refolosite pe alte terminale şi mă gândesc aici la RAM, stocare şi poate şi panourile de ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×