Campania 'Tech it Easy' a unui retailer chinez ne aduce SSD-uri, tastaturi mecanice și stick-uri de memorie cu scanner de amprente la super-prețuri!

1.101 ori
<b>Campania 'Tech it Easy' a unui retailer chinez ne aduce SSD-uri, tastaturi mecanice și stick-uri de memorie cu scanner de amprente la super-prețuri!</b>Deși v-am obișnuit cu prezentarea de smartphone-uri, tablete și ceasuri inteligente la prețuri foarte accesibile - produse vândute de către retailerii chinezi, astăzi facem o mică schimbare și ne îndreptăm atenția către o campanie de discount-uri ceva mai

Sfârșitul lunii octombrie ne aduce și o campanie de reduceri interesantă din partea celor de la GearBest.com, campanie ce poartă o denumire foarte catchy în cazul de față, și anume - Tech it Easy. Ei bine, avem aici de-a face cu reduceri foarte bune pentru periferice, accesorii, și pentru diverse gadget-uri. Promoțiile sunt afișate în perioada 24 - 31 octombrie, iar în rândurile de mai jos aveți câteva produse care nouă ne-au atras atenția.

SSD KingFast F6 Pro 

KingFast

Pentru cei care au nevoie de un extra-mediu de stocare pentru computer, atunci modelul de SSD KingFast F6 Pro poate fi o opțiune foarte interesantă de luat în calcul. Acesta vine în versiuni de 120, 240 și 480 GB, oferind compatibilitate cu interfața SATA3, și o viteză de citire a datelor de 560 MB/s, respectiv 460 MB/s la scriere. Varianta de 120 GB poate fi achiziționată pentru doar 36.75 euro, și nici celelalte modele nu poartă prețuri piperate.

ELE EleEnter Game1 - tastatură mecanică

ELE Enter Game1

Tot în oferta retailerului regăsim și tastatura mecanică ELE eleENTER - un produs dezvoltat de către cei de la Elephone care vine în ajutorul gamerilor ce nu doresc să cheltuiască prea mult pe un asemenea periferic. Tastatura dispune de o iluminare RGB, de 13 moduri backlight, și rezistă cu brio la stropierea accidentală. Avem și inserții din metal pentru o rezistență sporită, iar prețul său este de doar 62.94 euro.

ELE Secret - stick 64 GB cu scanner de amprente

ELE Secret

E drept că putem opta pentru criptarea stick-ului de memorie pentru a păstra datele în siguranță, dar ce spuneți de un asemenea stick cu scanner de amprente integrat? Unul dintre cele mai accesibile astfel de modele este Elephone ELE Secret 64GB - produs comercializat de către GearBest pentru un preț de 61.32 euro în acest moment. El vine pe argintiu, adoptă interfața USB 2.0, este disponibil pe argintiu și oferă o viteză la citire de 25 MB/s, respectiv 12 MB/s la scrierea datelor. 

În oferta GearBest mai puteți găsi și routere ASUS, amplificatoare pentru semnalul wireless, dar și carcase pentru PC sau produse mai deosebite precum este cazul imprimantelor 3D. Puteți consulta întreaga colecție de produse din campania Tech it Easy chiar de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×