Un nou device Sony apare pe internet; sursele spun că este Sony Honami!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.218 ori
<b>Un nou device Sony apare pe internet; sursele spun că este Sony Honami!</b>Au circulat destul de multe zvonuri despre viitoarele smartphone-uri&nbsp;Sony. Câteva au fost confirmate la conferința japonezilor de acum câteva zile, când a fost lansat&nbsp;Sony Xperia Z Ultra,&nbsp;Sony SmartWatch 2&nbsp;și telefoanele...

Au circulat destul de multe zvonuri despre viitoarele smartphone-uri Sony. Câteva au fost confirmate la conferința japonezilor de acum câteva zile, când a fost lansat Sony Xperia Z UltraSony SmartWatch 2 și telefoanele destinate pieței din China: Sony Xperia C și o variantă a lui Sony Xperia SP. Designul telefonului din fotografie ne amintește de seria Xperia de anul acesta, însă poziția camerei nu este regăsită pe nicunul dintre device-urile noi lansate. în această fotografie îl putem vedea pe presupusul Sony Honami, așezat între uriașul Xperia Z Ultra și varianta braziliană a lui Xperia ZL, Xperia ZQ.

 
Zvonurile spuneau că acest Honami va fi dotat cu o cameră cu un senzor imens de 1/1.6 și o rezoluție de 20MP. Se poate ca Sony să pună și tehnologia folosită de ei în DSLR-uri, procesarea de imagine BIONZ. Din imagine însă nu se distinge în niciun fel camera acestui telefon. Pare prea mică pentru un senzor atât de mare și nu este pusă de nimic în evidență. Se poate vedea în schimb că device-ul are un spate din sticlă, un corp subțire și este puțin mai mare decât Xperia ZQ, probabil având un ecran de 5 inch. Sursele spun că este un prototip care rulează Android 4.2.2, propulsat de un Qualcomm Snapdragon 800.

Sony Honami

 
Așteptăm viitoare vești, poate o confirmare oficială. Până atunci nu putem fi siguri nici de autenticitatea acestor poze, nici de specificații. Sony a fost recunoscută în trecut pentru camera-phone-urile sale, așa că un device cu specificații de top și cu o cameră puternică le-ar putea crește cota de piață.

Acest articol e parte a concursului, al carui regulament îl puteți citi aici.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×