Sony postează un teaser pentru

1.038 ori
<b>Sony postează un teaser pentru</b>Ziua de luni va fi crucială pentru fanii brandurilor Samsung, Sony și Nokia, de vreme ce toate 3 companiile au evenimente la MWC pe 24 februarie. Dacă despre Nokia și Samsung știm cam ce vor prezenta, Sony a rămas misterioasă până azi. &nbsp;...

Ziua de luni va fi crucială pentru fanii brandurilor Samsung, Sony și Nokia, de vreme ce toate 3 companiile au evenimente la MWC pe 24 februarie. Dacă despre Nokia și Samsung știm cam ce vor prezenta, Sony a rămas misterioasă până azi.

Japonezii au postat un teaser video pe YouTube, în care promit "ceva extraordinar" pentru evenimentul de luni. Nu vedem în clip decât o fâșie roșie care acoperă un obiect neidentificat. Se poate vedea vag și silueta unei femei, probabil ca aluzie la un design foarte subțire. Mai remarcăm și un hashtag aici: #XperiaDetails.

Din câte știm până acum Sony va prezenta noul telefon flagship Xperia Z2 la MWC 2014, care va include un ecran 2K și captura 4K, plus tableta Sony Xperia Tablet Z2, rezistenta la apă și cu carcasa cu grosime puțin peste 6 mm. E posibil să vedem și un nou smartwatch și câteva terminale midrange.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×