Motorola One Zoom review detaliat în limba română (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

875 ori
<b>Motorola One Zoom review detaliat în limba română</b>Motorola One a pornit la drum ca un telefon entry level experimental, care a evoluat într-o serie neaşteptat de bine primită de fanii Moto. Aşa bine primită, că a făcut Moto să îşi lase deoparte aspiraţiile seriei flagship modulare Moto Z şi să se axeze..

Introducere

Motorola One a pornit la drum ca un telefon entry level experimental, care a evoluat într-o serie neaşteptat de bine primită de fanii Moto. Aşa bine primită, că a făcut Moto să îşi lase deoparte aspiraţiile seriei flagship modulare Moto Z şi să se axeze pe ce merge bine: câte un Moto One cu câte o cameră inedită. Am avut un Motorola One Vision cu camera de 48 de megapixeli (plus cameră selfie decupată în ecran), un Motorola One Action cu camera ultra wide pentru filmare, un Motorola One Macroaxat pe captura Macro şi acest Motorola One Zoom, cu un zoom peste medie, ce implică o cameră cu zoom optic 3X. Nici iPhone 11 Pro sau Note 10+ nu au aşa ceva. 

Motorola One Zoom review detaliat în limba română

Inaugurează şi un design curajos, cu modul dreptunghiular de cameră, cumva mai bine primit decât cel pătrat de la Apple iPhone 11 Pro şi Pixel 4. Smartphone-ul este arătos, are dotări midrange, asta până ajungi la cameră, unde poate emite chiar pretenţii de flagship la unele capitole. Costă 1.999 lei, dar ştim cum procedează Motorola şi în 2-3 luni va fi 1600 lei sau mai puţin.

Este şi un telefon care a primit un debut inedit în România, printr-un eveniment organizat la Muzeul Antipa, unde am pus serios la treabă zoom-ul, modul Night, captura ultra wide şi alte funcţii de gen. Hai să vedem dacă e doar zoom-ul de el, sau mai are şi altceva special.

Video Review Motorola One Zoom

Disponibilitate Motorola One Zoom

Prețuri actualizate
  • 1
Motorola One Zoom
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×