Review HTC ChaCha - mini-ecran, mini HTC Sense, maxi socializare! (Video)

8.523 ori
<b>Review HTC ChaCha - mini-ecran, mini HTC Sense, maxi socializare! (Video)</b>HTC ChaCha este o surpriză plăcută, depășind așteptările noastre la toate capitolele. Cine ar fi crezut că un Facebook Phone este chiar mai mult decât atât? Prezentat în premieră la Mobile World Congress 2011 în februarie, ChaCha a devenit...

HTC ChaCha este o surpriză plăcută, depășind așteptările noastre la toate capitolele. Cine ar fi crezut că un Facebook Phone este chiar mai mult decât atât? Prezentat în premieră la Mobile World Congress 2011 în februarie, ChaCha a devenit împreună cu HTC Salsa o categoria cu totul nouă de telefon, axat pe socializarea prin Facebook. Astăzi vă arătăm ce poate acest model.

Am avut ocazia să vă prezentăm modelul ChaCha în acțiune cu câteva luni în urmă și am fost chiar primii care l-au anunțat în România, atunci când a sosit în oferta Orange. Același operator ne-a oferit acest model în teste, dar în prealabil am avut ocazia să vă oferim și un scurt preview al funcțiilor sale.

A venit apoi și marele moment al lansării, cu Răzvan și Dani drept prezentatori și utilizatori de ChaCha, iar în cadrul evenimentului dedicat debutului prin Orange al telefonului am avut ocazia să îl intervievez și pe Kostas Kastamonitis. Oficialul grec de la HTC a ținut să laude noul model și să ne ofere o privire asupra segmentului de public pe care îl țintește terminalul: tineri și persoane pasionate de socializare.

HTC ChaCha - recenzie video in limba romana

Un lucru e sigur: dacă ai cont de Facebook nu există telefon mai bun decât ChaCha pentru a fi tot timpul la zi cu statusurile și fotografiile. După cum v-am prezentat aici, butonul Facebook de sub tastatura QWERTY a telefonului va permite să postați pe Wall fie linkuri de site-uri web pe care le vizitați, fie melodia pe care o ascultați, sau o fotografie pe care tocmai ați făcut-o cu camera de 5 megapixeli a lui ChaCha.

Mostre foto HTC ChaCha

Acea cameră cu bliț LED a realizat fotografiile din aceasta galerie și clipul video de mai jos. în plus, am folosit HTC ChaCha pentru live blogging chiar în cadrul lansării sale oficiale de la Orange Concept Store și trebuie să recunosc că telefonul s-a descurcat de minune. Widgetul Twitter și aplicația Peep și-au făcut treaba excelent și pentru o clipă am folosit un Twitter Phone, dacă îi pot spune așa.

Ecranul touch de 2.6 inchi este foarte util în tandem cu tastatura QWERTY cu 4 rânduri și trebuie să aflați că acest model rulează Android 2.3 cu interfața HTC Sense, într-o variantă personalizată pentru acest display. Unele aplicații vor fi afișate mai "ciudat" din cauza diagonalei deosebite, dar putem trece peste acest aspect.

Un lucru unic la acest terminal este faptul că tastatura sa fizică este cu 10% mai mare decât a telefoanelor rivale, deci tastele vor fi ușor de apăsat pentru toate tipurile de degete. Trebuie menționat și că acest nou venit HTC măsoară 10.7 mm în grosime, cântărește 120 de grame și dispune de 512 MB ROM și RAM și toate opțiunile de conectivitate pe care le puteți dori. Recent, procesorul sau de 600 MHz a fost upgradat la 800 MHz, pentru o mai bună capacitate de a rula Sense și Android.

Durata de viață a bateriei lui ChaCha este de aproximativ 7 ore (convorbiri 3G), respectiv 660 ore în standby. Rețineți că HTC ChaCha este disponibil prin Orange România la un preț ce pornește de la 49 de euro (TVA inclus), cu un abonament nou Pantera 20 pe 2 ani și o opțiune My Smartphone începând de la 5 euro. Această ofertă se aplică până pe 31 august 2011 și aflați că puteți găsi acest model și la liber, la evoMAG.ro, cu prețul de 1.261 lei.

Review HTC ChaCha:

HTC ChaCha
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×