HTC ChaCha În primul său preview din România, la Mobilissimo.ro (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.449 ori
<b>HTC ChaCha În primul său preview din România, la Mobilissimo.ro (Video)</b>Invitați de Orange să aruncăm o privire asupra primului Facebook Phone din România, HTC ChaCha, am ajuns astăzi la Orange Concept Store din București. într-o atmosferă cu puțin zgomot de fond am realizat un preview rapid și o experiență...

Invitați de Orange să aruncăm o privire asupra primului Facebook Phone din România, HTC ChaCha, am ajuns astăzi la Orange Concept Store din București. într-o atmosferă cu puțin zgomot de fond am realizat un preview rapid și o experiență hands-on cu acest terminal destinat celor pasionați de socializare.

HTC Chacha este disponibil în oferta Orange la prețul de 59 de euro cu abonament Pantera 12. Anunțat la Mobile World Congress 2011 în februarie, acest telefon a primit recent un upgrade de procesor, astfel că în loc de varianta inițială de CPU de 600 MHz, avem acum la dispoziție un procesor de 800 MHz. Telefonul vine cu un ecran TFT touch de 2.6 inchi, cu rezoluție de 480 x 320 pixeli, tastatura QWERTY frontală și un buton Facebook dedicat.

HTC ChaCha În primul său preview din România, la Mobilissimo.ro (Video)

Acesta permite postarea melodiilor pe care le ascultați, a actualizărilor de status sau a fotografiilor realizate cu camera de 5 megapixeli a terminalului direct pe Facebook. Chacha suporta conectivitate HSDPA 7.2 Mbps, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 și microUSB 2.0. Telefonul rulează Android 2.3 Gingerbread cu interfața HTC Sense într-o variantă "mini" să-i zicem așa.

HTC ChaCha debutează săptămâna viitoare la Orange și va sosi în curând în redacția noastră în teste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×