Iată de ce i se spune lui HTC ChaCha Facebook Phone - funcțiile butonului Facebook testate la Mobilisimo.ro (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.428 ori
<b>Iată de ce i se spune lui HTC ChaCha Facebook Phone - funcțiile butonului Facebook testate la Mobilisimo.ro (Video)</b>încă din februarie, când a fost anunțat HTC ChaCha, am avut curiozitatea de a afla de ce are acest telefon (ca și modelul Salsa) supranumele de "Facebook Phone". Motivul este butonul specializat pentru postare pe Facebook, integrat în partea...

încă din februarie, când a fost anunțat HTC ChaCha, am avut curiozitatea de a afla de ce are acest telefon (ca și modelul Salsa) supranumele de "Facebook Phone". Motivul este butonul specializat pentru postare pe Facebook, integrat în partea inferioară a telefonului. Mai jos puteți vedea utilizările acestui buton.

HTC ChaCha, telefon Android 2.3 cu interfața HTC Sense integrează socializarea în orice colț al software-ului sau, fie că e vorba de widgeturi sau agenda telefonică. Spre exemplu, aveți la dispoziție un widget de chat stil IM cu prietenii de pe Facebook și un altul pentru vizualizarea de actualizări de statusuri, clasicul Friendstream.

Revenind la butonul Facebook, acesta se va ilumina pentru a vă semnala situațiile în care îl puteți folosi. Spre exemplu, când ascultați o melodie în playerul audio, o puteți partaja cu prietenii prin status pe Facebook apăsând butonul albastru al telefonului. Dacă vizualizați un clip video, procedeul este același, iar dacă tocmai ați făcut o fotografie memorabilă cu HTC ChaCha, apăsați butonul "F" și aceasta va ajunge pe Facebook.

HTC ChaCha

în cele din urmă, dacă vizitați un site și doriți să îl popularizați, prietenii din serviciul de socializare vor afla de el de pe Wall-ul dumneavoastră, site-ul fiind postat cu o singură apăsare de buton. Vom reveni cu detalii complete despre ChaCha în zilele următoare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×