HTC U11 disecat şi reparat în faţa camerei (Video)

1.507 ori
<b>HTC U11 disecat şi reparat în faţa camerei (Video)</b>Vedeam anterior un test de rezistență pentru flagship-ul HTC U11, test realizat de către youtuber-ul JerryRigEverything. Din păcate produsul nu a trecut cu brio de această fază, așa că avem astăzi un proces de tip disecare din care vedem cum se

JerryRigEverything a testat recent un HTC U11, cu obişnuitele probe de anduranţa, astfel că am văzut terminalul ars, îndoit şi zgâriat. Din păcate nu a scăpat cu brio de testul de îndoire, iar Jerry a considerat necesară şi o disecţie în faţa camerei. Cu această ocazie aflăm cât de uşor de reparat e acest smartphone.

HTC U11

Terminalul e întâi încălzit cu un uscător de păr şi panoul din spate din sticlă e destul de uşor de scos, pentru că nu e integrat cu rama metalică. Substanţa specială neagră care lipeşte acel panou e importantă pentru rezistenţa la apă, deci un telefon care avut panoul spate scos nu va mai putea fi scufundat în apă. Bateria iese din ansamblul său destul de uşor şi avem destul de multe şuruburi cu care să lucrăm.

HTC U11

5 şuruburi fixează zona superioară de componente şi alte câteva fixează placă de bază. Totul este modular şi ataşat cu tab-uri speciale, ca mici piese LEGO. Jos mai sunt 7 şuruburi, dar o veste bună e că nu avem abuz de lipici aici, spre deosebire de iPad Pro 10.5, pe care l-am văzut disecat recent, spre exemplu. De remarcat că jos şi în general la componentele de la margini există mult adeziv negru, pentru rezistenţa la apă. De asemenea conectorii au mici sigilii din material moale.

Dacă uşurinţa de reparare e destul de crescută aici, reaplicarea rezistenţei la apă e aproape imposibilă după service.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×