Vivo iQOO Neo va sosi curând cu baterie de 4500 mAh și scanner de amprente în ecran

522 ori
<b>Vivo iQOO Neo va sosi curând cu baterie de 4500 mAh și scanner de amprente în ecran</b>Chiar în prima zi de primăvară chinezii de la VIVO au anunțat lansarea smartphone-ului Vivo iQOO, un terminal dintr-o nouă gamă care impresiona prin pachetul hardware de top și design-ul inedit

Chiar în prima zi de primăvară chinezii de la VIVO au anunțat lansarea smartphone-ului Vivo iQOO, un terminal dintr-o nouă gamă care impresiona prin pachetul hardware de top și design-ul inedit. A fost promovat drept smartphone de gaming și sosea cu procesor Snapdragon 855, 12 GB RAM și cu o baterie de 4400 mAh cu suport pentru alimentare rapidă la 44W.

Vivo iQOO Neo

Acum descoperim că se pregătește și lansarea unei variante lite pe care compania o numește Vivo iQOO Neo. Aceasta a fost certificată de către TENAA de curând și confirmată de către teaser-ul pe care îl puteți vedea mai sus. Design-ul nu se schimbă prea mult comparativ cu varianta flagship, dar se remarcă din start panoul frontal cu o margine mai groasă sub ecran.

Vivo iQOO Neo

De asemenea, textura adoptată de către panoul spate este acum diferită, în vreme ce logo-ul iQOO și camera triplă păstrează aceeași amplasare. Vivo iQOO Neo are ecran de 6.38 inch cu decupaj picătură în zona superioară, , procesor Snapdragon 845 și ar trebui să primim scanner de amprente integrat în display. 

Așteptăm acum teaser-ul care ne va dezvălui data lansării.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×